Chelsea için verilen teklifler arasında iş insanı Muhsin Bayrak'ın olmadığı ortaya çıktı: Teslim gününe yetişemedik

Bayrak, teklif verilmesi için tanınan son teslim gününe yetişemediklerini, bunun açık artırma prosedürüyle ilgili bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını ve bundan çok üzgün olduğunu söyledi

Fotoğraf: Reuters

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri harekatı sonrası yaptırımlara uğrayan Rus oligark Roman Abramoviç, sahibi olduğu Chelsea'yi satışa çıkarmıştı.

Birleşik Krallık futbol kulübü Chelsea’yi satın almak isteyenler arasında iş insanı Muhsin Bayrak da vardı. Ancak teklifler arasında Bayrak olmadığı ortaya çıktı.

Kulüp için teklif verenler arasında, Amerikan beyzbol takımı Chicago Cubs’ın sahibi Ricketts ailesi, siyasetçi ve eski madalyalı olimpiyat oyunları sporcusu Lord Coe’nin olduğu bir konsorsiyum ve emlak yatırımcısı Nick Candy’nin liderliğinde başka bir grup bulunuyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

"Teslim gününe yetişemedik"

İş insanı Muhsin Bayrak ise kulübü satın almak için teklif vermediğini açıkladı. 

Konuya ilişkin Reuters’a konuşan Bayrak, teklif verilmesi için tanınan son teslim gününe yetişemediklerini, bunun açık artırma prosedürüyle ilgili bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını ve bundan çok üzgün olduğunu belirtti.

İstanbul merkezli inşaat, gayrimenkul ve kripto para alanlarında yatırımı bulunan AB Grup Holding’in yönetim kurulu başkanı olan Bayrak, önceki gün yine satın almak için teklifi vereceğini belirtmiş, AB Grup’un 1 milyar sterlini nakit ödeyebileceğini ve daha fazla para gerekmesi durumunda kolayca bankalardan kredi alabileceğini söylemişti.

 

Independent Türkçe, Reuters

DAHA FAZLA HABER OKU