Julia Fox: Kanye West bir sineğe bile zarar vermez

Ünlü rapçi kısa süre önce Instagram'dan atılmıştı

Kanye West ve Julia Fox yaklaşık iki ay birlikte olduktan sonra ayrılmıştı (AFP)

İtalyan asıllı Amerikalı aktris Julia Fox, gündemden düşmeyen eski sevgilisi Kanye West'in "bir sineği bile incitmeyeceğini" söyledi. 

Ünlü rapçi Kanye West, reality show yıldızı olan eski eşi Kim Kardashian'ın kendisinden ayrıldıktan sonra komedyen Pete Davidson'la birlikte olmasını kaldıramamış ve birçok kez ikiliyi hedef alan davranışlar sergilemişti. 

44 yaşındaki müzisyenin bu nedenle 41 yaşındaki Kardashian ve 28 yaşındaki Davidson'a zarar verebileceğine yönelik endişeler gündeme gelmişti. 

West hakaretlerinin dozunu yükseltince Instagram'dan da atılmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bununla birlikte West eski eşinin yeni sevgilisini sindiremese de kendisi de yeni limanlara yelken açmıştı. Önce Julia Fox'la birlikte olan rapçi daha sonra Chaney Jones'la gündeme gelmişti. 

West'le kısa süreli bir ilişki yaşayan Fox, onun zararsız olduğunu düşündüğünü söyledi. 

TMZ'ye konuşan Fox, "Hayır, hayır, hayır, hayır, Kanye zararsızdır. Bence sanatsal yaratıcılığını böyle gösteriyor" dedi. Model, rapçinin tavırlarının agresif olduğunu kabul etse de onun "bir sineği dahi incitmeyeceğini" dile getirdi. 

West'in kendi kendisine zarar vermesi ihtimali hakkında da konuşan 32 yaşındaki Fox, bu konuda net bir şey söyleyemeyeceğini belirtti.

Fox'un yorumları West'in Instagram hesabının askıya alınmasının ardından geldi. Ünlü rapçi sosyal medya platformunda Davidson'ın yanı sıra Trevor Noah'yı da hedef almıştı. 

West çarşamba sabahı çocuklarını ve eski eşini uyuşturucuya alıştıracağı endişesiyle Davidson'ı topa tutmuştu. Rapçi, Kardashian'ı rahatsız etmemesi gerektiğini söyleyen Daily Show programının sunucusu Trevor Noah'yı da ırkçı ifadelerle susturmaya çalışmıştı. 

 

Independent Türkçe, TMZ, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU