Pete Davidson'dan Kanye West çıkışı: "Sessiz kaldığım yeter, yatakta karınla birlikteyim"

Komedyen ekran görüntüsü paylaşılan mesajda, "Artık bize böyle davranmana izin vermemeye karar verdim" diyor

Kanye West'in Pete Davidson'ı tehdit ettiği paylaşımlar sosyal medyada çok fazla eleştiri almıştı (Fotoğraflar: AP - Reuters)

Komedyen Pete Davidson ve rapçi Kanye West'in mesajlaşmasının ekran görüntüleri sızdı. Yazışmalarda 28 yaşındaki komedyenin, eski eşi Kim Kardashian'la birlikte olduğu için kendisine savaş açan West'e "sessiz kaldığım yeter" dediği görülüyor. 

West, Kardashian'la yeniden bir araya gelmek için birçok kez kamuoyunun gözü önünde çağrı yapmış ancak reality şov yıldızı bu çağrılara kulak asmamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

44 yaşındaki rapçi eski eşiyle birlikte olmaya devam eden Saturday Night Live programının yıldız komedyenini çeşitli biçimlerde hedef almıştı. West, Davidson'ı dövmekle tehdit etmiş daha sonra Eazy parçası için yayımladığı iki müzik videosunda Pete Davidson kuklalarını diri diri gömerek tepki çekmişti. 

Davidson, West'in saldırılarına bugüne kadar sessiz kaldı. Ancak komedyenin arkadaşı Dave Sirus'un Instagram'da paylaştığı ekran görüntüleri West ve Davidson'ın yeni bir savaşa tutuştuğuna işaret ediyor. Sirus'un paylaşımı kısa süre sonra platformdan silindi. 

Consequence'in haberine göre rapçiye mesaj atan Davidson şu ifadeleri kullandı:

Artık bize böyle davranmana izin vermemeye karar verdim ve sessiz kaldığım yeter.

Mesajın ardından West, Davidson'a şu an nerede olduğunu sordu ve komedyen selfie göndererek, "Karınla yatakta" diye cevap verdi. 

 

consequence.jpg
(Consequence)

 

Üç ünlü ismin yaşadıklarını yakından takip eden hayranlar, söz konusu fotoğrafta Davidson'ın göğsüne Kim adını dövme yaptırdığının görüldüğüne dikkat çekti. 

 

page six.jpg
(Page Six)

 

West'le yüz yüze konuşmaya çalışan Davidson şunları yazdı:

Sosyal medyada kafa şişirmeyi bırakıp konuşmak istersen Los Angeles'tayım… Beni korkutamazsın adamım, hareketlerin çok korkakça ve utanç verici.

Davidson, West'in kendini günden güne tüketmesinin üzücü olduğunu da söyledi. West daha sonra komedyeni kendi kurduğu Sunday Service Korosu'na davet etti. Ancak Davidson kamuoyu önünde fotoğraf vermekle ilgilenmediğini ve West'in tek umursadığının bu olduğunu dile getirdi. 

Ünlü komedyen daha sonra şunları ekledi:

Bana b** gibi davransan da arkandayım çünkü her şeyin yolunda gitmesini istiyorum. Ama son 6 ayda olduğu gibi bana böyle davranmaya devam etmek istiyorsan kibar olmayı bırakacağım.

Page Six'in haberine göreyse şu an silinmiş olan ancak pazar paylaşıldığı belirtilen videoda West kameraya öfkeyle şunları söyledi:

Erkek arkadaşı bana mesaj atıyor, beni kızdırıyor, karımla yatakta olmakla övünüyor.

41 yaşındaki Kim Kardashian, birlikte 4 çocuk sahibi olduğu West'e Şubat 2021'de şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açmıştı. İkilinin boşanma süreci bu ay sonlandı. 

 

Independent Türkçe, NME, Page Six, Consequence

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU