ABD'de en az 2 evsizi öldürdüğünden şüphelenilen saldırgan gözaltına alındı

Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamada şüphelinin evsizleri takip ettiği, en az iki kişiyi öldürdüğü ve üç kişiyi de yaraladığı ifade edildi

Fotoğraf: NYPD

ABD'de öldürülen en az 2 evsizin katili olduğu düşünülen kişi yakalandı.

Polis Departmanı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, silahlı saldırganın Washington DC'de gözaltına alındığı ve sorgulandığı belirtildi.

Açıklamada şüphelinin, New York ve Washington DC'de 3-12 Mart arasında evsizleri takip ettiği, en az iki kişiyi öldürdüğü ve üç kişiyi de yaraladığı ifade edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Evsizleri hedef alıp öldüren seri katil aranıyordu

New York Belediye Başkanı Eric Adams ile Washington Belediye Başkanı Muriel Bowser tarafından yapılan ortak açıklamada, 3-12 Mart arasında Washington ve New York'ta saldırıya uğrayan evsizlerin katilinin tek bir kişi olduğuna inanıldığı belirtilmişti.

Açıklamada, her 5 saldırıda da "failin öldürme şeklinin, her bir cinayette yer alan genel durum ve kurbanların koşulları ile elde edilen kanıtların benzer olduğu" bildirilmişti.

New York Polis Departmanının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, sözkonusu olayın failinin yakalanması için bilgi sağlayanlara 10 bin dolara kadar ödül verileceği duyurulmuştu.

 

 

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU