Britney Spears "komik" botoks deneyimini anlattı

Şarkıcı, botoks deneyimini Adam Sandler'ın bir filmiyle karşılaştırdı

Britney Spears, kız kardeşini kendisi üzerinden para kazanmakla suçlamış ve ona "pislik" demişti (Reuters)

Britney Spears, geçmişteki estetik işlemlere yönelik deneyimlerini hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Yıldız isim yaptırdığı son botoks tedavisinin Adam Sandler'ın filmi Hayatım Yalan'daki (Just Go With It) bir sahneyi anımsattığını 23 Şubat'ta anlattı.

Spears'ın "tropikal bir güzergaha" giden özel bir uçakta otururken çekilmiş videosuna eşlik eden uzun Instagram açıklamasında şarkıcı yaşa meydan okuyan işleme dair son girişiminin planlandığı gibi gitmediğini kabul etti.

Şarkıcı paylaşımda, "Her neyse, gerçekten botoks yaptırmayı tartışıyorum" diye yazdı.

Sanırım alnımda ince çizgiler oluşuyor ama bunu son yaptırdığımda kaşlarım Hayatım Yalan'daki komik kızınki gibi kalkmıştı !!!

2011 yapımı filmde Adam Sandler plastik cerrahı canlandırırken, yüzünün yarısının yukarı kalkmasına neden olan baştan savma bir kaş kaldırma operasyonu geçiren hastasınıysa komedyen Rachel Dratch oynamıştı. Filmin söz konusu sahnesinde Sandler ve asistanını canlandıran Jennifer Aniston'ın kahkahalarına engel olamadığı görülmüştü. 

Spear, botoks deneyimine dair, "Üç hafta aşağı inmedi, kalkık olarak durdu!!!" dedi.

Kulağa komik geliyor ama değildi !!! Kalıcı olduğunu sanmıştım... Demek istediğim kimsenin dava açmamasına şaşırdım.

Botoks gibi yaşlanmayı geciktiren ve enjeksiyonla gerçekleştirilebilen işlemler, kırışıklıkların yok edilmesinde cerrahi olmayan bir tedavi olarak popülerliğini artırdı.Ancak Spears'ın son botoks deneyimi, sadece filmlerde görülebilecek bir sahne değil.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mart 2021'de bir fenomen, botoksla yaşadığı kötü deneyimi belgelemesi ve kamuoyunu aydınlatması sebebiyle online övgüler almıştı. Şikagolu blog yazarı Whitney Buha, sağ kaşıyla eşitlenmesi için sol kaşını kaldırmak amacıyla estetisyenin kaşının altına botoks enjeksiyonu yapması sonrası sol gözünün düştüğünü fark etti. Günler geçtikçe problem daha da kötüleşti ve diğer gözünde de sorunlar yaşamaya başladı.

40 yaşındaki şarkıcının Simon & Schuster'le yaptığı 15 milyon dolarlık anlaşma kapsamında tüm yaşadıklarını anlatacağı bir kitap yayımlayacağının bildirilmesinden sonra Spears bu anısını anlattı.

Anı kitabı Spears'ın kariyerini, ailesini ve neredeyse 14 yıl sonra kasımda sona eren vasiliğini ele alacak. Şarkıcının kız kardeşi Jamie Lynn Spears, "Things I Should Have Said" (Söylemem Gereken Şeyler) başlıklığıyla kendi anılarını yayımlamış ve Britney Spears bunun üzerine kız kardeşine ihtarname göndermişti.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU