Kim Kardashian'dan "Kızımı kaçırdın" diyen Kanye West'e tepki

Ünlü rapçi, "Doğum gününde adres vermeyerek kızımı kaçırmaya çalıştığı Amerika gördü" demişti

Kanye West ve Kim Kardashian'ın North, Saint, Chicago ve Psalm adlarında 4 çocuğu var (AP)

Kim Kardashian, "kızımı kaçırdın" diyen Kanye West'e cuma Instagram'da yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Reality show yıldızı boşanma davası açtığı West'i seviyeli biçimde ebeveynlik yapmayı imkansız kılmakla suçladı. 

Kardashian, gönderisinde West'in sosyal medyadan yaptığı saldırıları "incitici" diye nitelendirdi.

Rapçi daha önce 8 yaşındaki kızları North'un TikTok'ta paylaşım yapmasını istemediğini ancak kendisinin izni dışında Kardashian'ın buna müsaade ettiğini söylemişti. 

Adını yakın zamanda Ye olarak değiştiren rapçi Instagram hesabında şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu benim ilk boşanmam olduğu için kızımın, isteğim dışında TikTok'ta olması konusunda ne yapmam gerektiğini bilmem gerekiyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

West ayrıca, "Doğum gününde adres vermeyerek kızımı benden kaçırmaya çalıştığını Amerika gördü" demişti. Rapçi, Kardashian'ın kendisini uyuşturucu kullanmakla suçlaması nedeniyle kızları Chicago'nun doğum günü partisinin ardından uyuşturucu testi yaptırmak zorunda kaldığını da söylemişti. 

Kardashian ise kendi gönderisinde North'u korumak için elinden gelenin en iyisini yaptığını ve kızı mutlu olduğu için TikTok'u gözetimi altında kullanmasına izin verdiğini belirtti. 

Televizyon ünlüsü, West'in röportajlarda ve sosyal medyada kendisine sürekli olarak saldırmasının TikTok'tan daha fazla zarar verdiğini söyledi. 

Kardashian şu ifadeleri kullandı:

Boşanmak çocuklarımız için yeterince zor ve Kanye'nin durumumuzu bu kadar olumsuz ve alenen kontrol ve manipüle etmeye çalışma takıntısı herkes için sadece daha fazla acıya neden oluyor.

Boşanma evresinde birbirlerini destekleyerek sağlıklı bir ebeveyn ilişkisi kurmak istediğini söyleyen Kardashian, "Kanye'nin bunu her adımında imkansız hale getirmeye devam etmesi beni üzüyor" dedi. 

Kardashian çocuklarıyla alakalı tüm meseleleri özel olarak çözmek istediğini dile getirdi. 

Reality show yıldızı, West'le yaklaşık 7 yıllık evliliğinin ardından şiddetli geçimsizliği gerekçe göstererek Şubat 2021'de boşanma davası açmıştı. 

Bununla birlikte West'in yeni sevgilisi Julia Fox'a yakın bir kaynak 32 yaşındaki Amerikalı aktrisin, ikilinin sorunlarının bir an önce çözülmesini istediğini söyledi. 

 

Independent Türkçe, Sky News, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU