Kılıçdaroğlu’ndan İmamoğlu ve Yavaş’a: Halk belediyeciliği yapmaya devam edin; gerisi boş, saray kadar bomboş

CHP lideri, “Devlet imkanlarını belediye başkanlarımızı karalamak için kullananlar, sanayiye 3 gün elektrik veremiyor” ifadelerini kullandı

Fotoğraf: AA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’a seslenerek, “Halk belediyeciliği yapmaya devam edin” dedi.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  “Devlet imkanlarını belediye başkanlarımızı karalamak için kullananlar, sanayiye 3 gün elektrik veremiyor” görüşünü savundu.

Türkiye’nin 10 milyarlarca dolar zararda olduğunu ifade eden CHP lideri,” Çünkü öncelikleri karalama!” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ve Yavaş’ı paylaşımına etiketleyen CHP lideri, “Siz halk belediyeciliği yapmaya devam edin; gerisi boş, Saray kadar bomboş!” tepkisi gösterdi.

Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na yanıt

Yavaş, Kılıçdaroğlu'na yanıt vererek, "Sayın Genel Başkanım, tek amacımız Ankara'da yaşayan tüm vatandaşlarımıza ayrım gözetmeksizin, eşit bir şekilde yaklaşarak hizmet etmek; hepsinin huzurunu sağlamak" dedi.

ABB Başkanı, kimse aç ve açıkta kalmasın, eğitimden mahrum hiçbir çocuk olmasın diye gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU