Nicolas Cage, Baba III'te kendisine rol vermesi için amcası Coppola'ya yalvarmış

Oyuncu, "Bu sorunuza verdiğim cevap çok utanç verici olacak çünkü ailemi içeriyor" dedi

Nicolas Cage bir zamanlar yönetmen Francis Ford Coppola'ya kendisine Baba (The Godfather) üçlemesinde yer vermesi için yalvardığını açıkladı.

Coppola'nın yeğeni olan aktör, 1990 yapımı Baba III'ün çekileceği dönemde 25 yaşındaydı ve amcasına "Gerçekten filminde olmam gerektiğini düşünüyorum" dedi.

The Hollywood Reporter'ın diğer Hollywood yıldızlarıyla birlikte düzenlediği yuvarlak masa toplantısında konuşan Cage şunları anlattı:

'Gerçekten filminde olmam gerektiğini düşünüyorum amca. Beni kadroya almanın gerçekten iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. Bence bu rolü oynayabilirim' dedim.

Cage şöyle devam etti:

Bu rol için Andy Garcia'yı düşünüyordu ve ben de 'Ama bence James Caan'ın oğlu rolüne ben daha çok yakışıyorum ve o da Sonny'nin oğlunu oynamalı. Michael'ın oğlunu oynamamalı. O, Sonny'nin oğlu. Ben biraz daha James Caan gibi hissediyorum' dedim.

Ancak ne yazık ki Coppola, filmde Cage'in olmasına hiçbir zaman müsaade etmedi.

Cage, "Bu bir türlü olmadı" dedi.

Hayır, olacağı yoktu.

İşte gerçekten dahil olmak istediğim, ama dahil edilmediğim film buydu. İşte.

Cage'in o dönemdeki çalışmaları arasında Bebek Arizona Büyüyor (Raising Arizona) ve Ay Çarpması'nın (Moonstruck) yanı sıra Coppola'nın kendi filmleri Siyam Balığı (Rumble Fish) ve Caz Dünyası (The Cotton Club) yer alıyordu.

Nicolas Cage (THR)
Nicolas Cage, The Hollywood Reporter'ın oyunculardan oluşan yuvarlak masasında (THR)


Cage bu hikayeyi, "Dahil olmayı çok istediğin ama kimsenin dahil olmana izin vermeyeceğini düşündüğün film hangisi?" sorusuna cevaben paylaştı. Oyuncu meslektaşlarına, "Bu sorunuza verdiğim cevap çok utanç verici olacak çünkü ailemi içeriyor" dedi.

Ünlü oyuncu, 2021 filmi Pig'deki beğenilen rolünden bahsetmek için yuvarlak masadaydı. Programa Andrew Garfield, Jonathan Majors, Peter Dinklage ve Sean Baker'ın Red Rocket'ınde rol alan Simon Rex'le birlikte çıktı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU