OnlyFans'in 36 yaşındaki yeni CEO'su: "En güvenli sosyal medya platformu olacağız"

Eski CEO Stokely, "yeni uğraşlar peşinde koşmak için" görevden ayrıldığını söyledi

2016'da kurulan OnlyFans, o dönemden bu yana içerik üreticilerine 5 milyar dolar ödeme yaptı (Reuters-OnlyFans)

Müstehcen içeriğiyle bilinen popüler platform OnlyFans'in kurucusu Tim Stokely, CEO'luk görevinden istifa ettiğini dün duyurdu.

Stokely'nin yerine, şirkete 18 ay önce katılan Pazarlama ve İletişim Başkanı Amrapali Gan getirildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Platformu 2016'da kuran Stokely, "yeni uğraşlar peşinde koşmak için" görevden ayrıldığını söyledi. Eski CEO, şirkette gayriresmi bir danışmanlık rolü üstleneceğini bildirdi.

Gan'ın şirkete karşı "derin bir tutku" beslediğini belirten 38 yaşındaki Stokely, şöyle konuştu:

Görevi, organizasyonu büyük potansiyeline ulaşmasını sağlayacak vizyona ve isteğe sahip bir meslektaşıma ve arkadaşıma devrediyorum.

Gan da yaptığı açıklamada yeni görevine başlamak için çok heyecanlı olduğunu söyledi. "İçerikleri üzerindeki kontrolleri en üst seviyeye çıkarmak ve para kazanmalarını sağlamak için topluluğumuzla yakından çalışmaya devam etmeyi dört gözle bekliyorum" diyen 36 yaşındaki Gan, şu ifadeleri kullandı:

Dünyadaki en güvenli sosyal medya platformu olmayı taahhüt ediyoruz.

İçerik üreticilerine kendi fotoğraflarını ve videolarını sitenin kullanıcılarına satma imkanı tanıyan OnlyFans, Kovid-19 pandemisiyle popülerliğini artırdı. Şirket, kullanıcı sayısının 180 milyona ulaştığını ve iki milyondan fazla içerik üreticisi olduğunu bildirdi.

Platformda içerik üreticileri arasında müzisyenler, spor hocaları ve ünlü isimler yer alıyor. Ancak platform en çok çıplak içeriğiyle biliniyor.

Öte yandan OnlyFans, 18 yaşın altındakilerin müstehcen içerik satmasını önleyemediği gerekçesiyle eleştiriliyor.

OnlyFans, ödeme işlemcilerinin baskısının ardından ağustosta pornografik içeriklere sitede izin vermeme kararı almıştı. Ancak epey tepki çeken kararın ardından şirket geri adım atmıştı.

 

Independent Türkçe, BBC, Daily Mail

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU