Billie Eilish, Male Fantasy için video çekti

Genç müzisyen Happier Than Ever albümü için 6. kez kamera karşısına geçti

Billie Eilish, 2019'da düzenlenen Amerikan Müzik Ödülleri töreninde all the good girls go to hell parçasını seslendirmişti (AP)

ABD'li şarkıcı Billie Eilish, son albümü Happier Than Ever'da yer alan Male Fantasy parçası için müzik videosu çekti. Eilish videonun yönetmenliğini ve kurgusunu kendisi üstlendi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sosyal medya hesabında müzik videosunun ufak bir kısmını paylaşan Eilish görüntülerde karanlık bir odada otururken görülüyor. Videonun girişinde parçanın açılış notaları çalıyor. 

Male Fantasy, Happier Than Ever albümünün 6. müzik videosu olacak. Parçalarının tamamının yönetmenliğini Eilish kendisi yaptı. Şu ana kadar müzik videosu çekilen diğer parçalar arasında Therefore I Am, Your Power, Lost Cause, NDA ve Happier Than Ever yer alıyor. 

Male Fantasy, 6 Aralık saat 20.00'de Eilish'in YouTube hesabında yayımlanacak. 

 

 

19 yaşındaki şarkıcının ikinci stüdyo albümü olan Happier Than Ever temmuzda piyasaya sürülmüştü. Eilish yeni albümü için 2022'de dünya turnesi gerçekleştirecek. Turne kapsamında Kuzey Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Avrupa'da konserler düzenlenecek. Londra'daki O2 Arena için 6 gösteri hazırlanacak. 

Dünyanın en büyük hayvan hakları organizasyonu PETA yakın zamanda Eilish'i, "Yılın Kişisi" seçmişti. Müzisyen bu unvana layık görülen en genç isim oldu. 

 

 

Saç renkleriyle dikkat çeken şarkıcı yeşil ve sarının ardından bu kez saçlarını kahverengiye boyadığını da duyurdu. Eilish, Instagram'da paylaştığı yeni fotoğrafına, "Beni özlediniz mi?" ifadelerini ekledi. 

 

Independent Türkçe, NME, Uproxx

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU