Prens Harry'nin ardından Prens William da program çekti

Cambridge Dükü, Noel'de yayımlanacak özel bir program hazırladı

Prens William, 16 Haziran 2020'de Birleşik Krallık'taki Peterborough kentinde Garden House of the Light Projesi'nde ziyaretçilerle konuşmuştu (AFP)

Prens William, Apple Fitness+'ın hazırladığı Time to Walk programına konuk olacak. 39 yaşındaki Cambridge Dükü, Apple ekibiyle birlikte 6 Aralık'ta yayımlanacak özel bir bölüm kaydetti. 

Prens William ve Apple işbirliği pek çok kişiyi tatillerde biraz zaman ayırarak yürümeye teşvik etmeyi amaçlıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Apple Music'teki Apple Music 1 radyo kanalında ücretsiz yayımlanacak program dinleyenleri daha fazla yürümeye teşvik etmek için etkili ünlülerin kişisel hikayelerine yer veriyor. Apple Fitness+'taki programları beğenen Prens William burada yer almak için Apple'a başvurmuş. 

Her bölümde konuk ünlünün hayatını değiştiren, onun ders çıkarmasını sağlayan, anlamlı anılar dinleyicilere aktarılıyor.  

Prens William programı için Kraliçe'nin Norfolk'taki Sandringham Malikanesi'nden St. Mary Magdalene Kilisesi'ne geçerek eşi Kate Middleton'la yaşadığı kır evine yürüyor. 

Bölüm boyunca Cambridge Dükü zihinsel olarak formda kalmanın öneminden bahsediyor. Prens William ayrıca üç favori şarkısını seçerek bu parçaların kendisi için öneminden bahsediyor. 

 

 

Instagram hesabında cuma Prens William şu ifadeleri kullandı:

Yürümek, iyi ve kötü zamanlarda, yağmurda ya da güneşte hayatımın bir parçası olageldi. Zihnimi temizlemek ve bakış açısı kazanmak için fırsat sunuyor. Akıl sağlığımı düzenlememin önemli bir parçası.

Programda daha önce yer alanlar arasında Dolly Parton, Shawn Mendes, Uzo Aduba, Anderson Cooper, Misty Copeland, Nick Jonas gibi isimler bulunuyor.

Prens William'ın kardeşi Prens Harry de daha önce Netflix ve Spotify gibi platformlarla yaptığı anlaşmalarla gündeme gelmişti. 

 

Independent Türkçe, People, Apple

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU