Donald Trump'ın oğlu, babasının Şükran Günü hindisinden dans ederek çıktığı bir video paylaştı

Videoda eski ABD Başkanı, National Lampoon'un Christmas Vacation'ın (Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde) montajlı bir kesitinde YMCA parçasına dans ederken görülüyor

Donald Trump Jr., Şükran Günü kutlamalarını, 1980'lerin Çılgın Aile Yılbaşı Tatilinde filminden bir sahnenin görüntüsü üzerine Donald Trump'ın dans ederek bir hindinin içinden çıkmasının bindirildiği tuhaf bir video montaj paylaşarak perşembe günü tamamladı.

Viral video Twitter ve Instagram'da yayımlandığından beri 1 milyondan fazla görüntülendi.

Klasik filmde Chevy Chase'in canlandırdığı Clark, hindiyi bütün ailenin önünde keserek açıyor fakat hayvan fazla piştiği için büyük hayal kırıklığı yaşanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Trump Jr.'ın paylaştığı montajlanmış versiyonda, ABD Başkanı Joe Biden'ın yüzü Clark'ın yüzünün üstüne bindirilmiş durumda. Demokrat Partili meslektaşları Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Temsilciler Meclisi Üyeleri Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar'a ek olarak Adam Schiff ve Senato Çoğunluk Lideri Chuck Schumer da hindinin etrafında beklentiyle otururken görülüyor.

Videoda Clark, Biden'ın ağzı hareket etmeden ve büyük kuşu kesmeden önce "Bence büyük bir ziyafet bizi bekliyor" diyor. Hindinin içinden eski ABD Başkanı Trump fırlıyor ve kampanya mitinglerinde de dans ettiği Village People'ın YMCA adlı aynı parçası eşliğinde dans etmeye başlarken, bir yandan da havayı ileri ve geri yumrukluyor.
 


Trump Jr. videoyu Instagram ve Twitter'da iki kez, "Rica ederim. Şükran Gününüz kutlu olsun" başlığıyla paylaştı.

Pek çok sosyal medya kullanıcısı kaçınılmaz olarak "Let's Go Brandon” ifadesiyle yanıt verdi; sağ kesim bu tabiri "Joe Biden'ı S***yim” anlamında kullanıyor. Başkalarıysa bunu Trump'ın 2024'te aday olarak geri dönebileceğinin bir işareti olarak gördü. Bir kullanıcı "Trump 2024!!! Trump'ın geri dönmesine ihtiyacımız var!!" diye yazdı.

Diğerleriyse Başkan hayır işi yaparken, vaktini bu videoya harcadığı için Trump Jr.'la alay etti. Bir başka gönderide, "Biden, pazartesi günü Fort Bragg'deki görevlilere ve ailelere Şükran Günü yemeği servis etti. Sen neredeydin Jr.?" ifadeleri yer aldı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU