Keanu Reeves: Will Smith hayatımı değiştirdi

Reeves, sinema tarihinin en ikonik karakterlerinden biri olan Neo'yu The Matrix Resurrections'da 4. kez canlandırdı

Matrix üçlemesinin sonunda kendini feda eden Neo'nun 4. filmde nasıl geri döneceği hayranların en merak ettiği sorulardan biri (Warner Bros)

Kanadalı aktör Keanu Reeves, Neo rolünü geri çevirdiği için Will Smith'e teşekkür etti.

Reeves, Matrix serisinin baş karakteri Neo'yu canlandırması teklif edilen ilk oyuncu değildi. 

Esquire'a verdiği röportajda Reeves, Matrix'in hem kişisel hem de profesyonel hayatını değiştirdiğini söyledi. 

Röportajda kendisine yöneltilen, "Will Smith'in Neo karakterini geri çevirmesi kariyerinizi nasıl etkiledi?" sorusunu aktör şu ifadelerle yanıtladı:

Hayatımı değiştirdi. Neo'yu Matrix üçlemesinde ve şimdi 4. filmde oynamak harika bir yaratıcı deneyimdi. Hayatımı hem kişisel hem de yaratıcı anlamda etkiledi. Çok teşekkür ederim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Smith ise bu kararından pişmanlık duymadığını çünkü Reeves'in rol için kendisinden daha uygun olduğunu düşündüğünü söylemişti

Lana ve Lily Wachowski kardeşlerin yönetmenliğini yaptığı film, 1999'da vizyona girdiğinde büyük bir yankı uyandırmıştı. Matrix bugün hâlâ gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgu filmleri arasında yer alıyor. 

Serinin yeni filmi The Matrix Resurrections ise 24 Aralık'ta vizyona girecek. Will Smith hayranları da aktörü 19 Kasım'da vizyona giren yeni filmi Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar'da (King Richard) izleyebilir. 

 

Independent Türkçe, Esquire, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU