Copa America'da Uruguay iki kez geri düştüğü maçta Japonya ile berabere kaldı

Brezilya'da düzenlenen Copa America'da C grubu ikinci karşılaşmasında Uruguay iki kez yenik duruma düştüğü Japonya karşılaşmasını 2-2 beraberlikle tamamladı

Uruguay, turnuvada oynadığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik alarak 4 puanla liderlik koltuğuna oturdu / Fotoğraf: AFP

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından bu yıl 46. kez düzenlenen Kupa Amerika'da (Copa America) C grubunda ikinci maçlarına çıkan Uruguay ile Japonya karşı karşıya geldi. 

Brezilya'nın Porto Alegre kentinde bulunan Arena do Gremio'da oynanan karşılaşmada Galatasaray forması giyen  Fernando Muslera'nın takımı Uruguay, turnuvaya özel davetle katılan Japonya ile 2-2 berabere kaldı.

Mücadelede Uruguay'ın gollerini 32. dakikada Luis Suarez ve 66. dakikada Jose Gimenes de Vargas atarken, Japonya'nın golleri 25. ve 59. dakikalarda Koji Miyoshi kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından puanını 4'e yükselten Uruguay, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, turnuvadaki ilk puanını alan Japonya 3. sıraya yerleşti.

Organizasyonda dörder ekipten oluşan 3 grupta, ilk ikiye giren takımlar ve en iyi iki grup üçüncüsü çeyrek finale yükselecek.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU