Mike Tyson'ın eski koruması: Ringe çıkmadan önce seks yapması gerekiyordu

Ünlü boksör müsabakalar öncesinde enerji patlaması yaşadığından rakiplerini öldürmekten korkuyormuş

Mike Tyson, kariyerindeki 58 maçın 44'ünü nakavtla kazandı (AP)

ABD'li ünlü boksör Mike Tyson'ın eski koruması, ağır sıklet şampiyonunun maçlardan önce çok fazla adrenalinle dolu olduğundan "gevşemek" için seks yaptığını söyledi. Tyson maç öncesi enerjisi nedeniyle rakiplerini öldürmekten korkuyormuş. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

1980'lerde Tyson'a şoförlük de yapan Rudy Gonzalez, The Sun'a verdiği röportajda 55 yaşındaki Tyson'ın müsabaka öncesinde kadınlarla rastgele seks yaptığını açıkladı. 

Gonzalez boksöre dair şunları dile getirdi:

Mike'ın en büyük sırlarından biri dövüşlerden önce soyunma odasında seks yapması gerektiğiydi. Enerjisinin bir kısmını atmak için sevişmek zorundaydı. Bu yüzden banyo ve soyunma odalarına kızları tıkıştırırdım.

Koruma, ring kenarındaki sürtüşmeleri hatırlatarak şunları söyledi:

Mike, 'Eğer sevişmezsem bu adamı şuracıkta öldüreceğim' derdi. Bazen bir dakikalığına kadınlarla içeri girip onların suyunu çıkarır ve kendi ensesine vurarak, 'Tamam bu adam bu gece yaşayacak' derdi.

Eski koruma şunları da ekledi:

En büyük korkusu ringde birini öldürmekti. Yapabileceğini biliyordu. Mike'ın bu adamlara tren gibi çarptığını söylemek abartı olmaz.

Tyson'ın soyunma odasında modunun çok yükseldiği ve ara sıra gözyaşlarına boğulduğu da söylenirdi. Eski koruması Gonzalez boksörün zorlu bir hayat yaşaması nedeniyle kaygı bozukluğunun olduğunu belirtti

Tyson, 1987'den 1990'a kadar dünyanın tek ağır sıklet şampiyonuydu. 

 

Independent Türkçe, The Sun, The New York Post

DAHA FAZLA HABER OKU