Squid Game'in yaratıcısı: İzleyicilerin beklentisini karşılamak çok zor

Hwang Dong-hyuk dizinin 2. sezonunda seyircilerin isteklerini tatmin edebileceğini düşünüyor

Netflix'in izlenme rekorlarını altüst eden dizisi Squid Game'in yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, 2. sezonda izleyicilerin beklentilerini karşılamaya dair düşüncelerini paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda Hwang, "kafasında temel bir hikaye çizgisi olduğunu" ancak hayran beklentisinin baskısını hissettiğini dile getirdi. 

YouTube videolarından hayran teorilerini takip eden yönetmen ve senarist, aklındaki senaryo planının seyircilerin yeni sezondan umduklarını karşılayacağını ve hatta bunun ötesine geçeceğini düşündüğünü belirtti. Hwang bununla birlikte bu beklentileri belirlemenin çok zor olduğunu ifade etti. 

Yönetmen şu ifadeleri kullandı:

Hayranların beklentisine baktığınızda bu çok zor bir hal alır. YouTube'a giriyorum ve hayranların 2. sezonun nasıl olması gerektiğini veya nasıl olacağını hayal ettiğini ve hayal güçlerinin gerçekten çılgınca olduğunu görüyorum. 2. sezon olacaksa aklımdaki temel hikaye çizgisine bağlı kalacağımı düşünüyorum. Ve sadece hayranların beklentilerini karşılamakla kalmayıp bunun ötesine geçeceğini umabilirim. Beklentileri gerçekten çok büyük ve çok çeşitli bu yüzden hayranların tam olarak ne istediğini belirlemek çok zor olacak.

Finansal sıkıntılarla boğuşan yüzlerce yarışmacının büyük para ödülünü kazanmak üzere katıldığı ölümcül müsabakaları konu alan dizi, ilk sezonuyla tüm dünyada büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Bu başarıyı sürdürmekse pek kolay olmayacak gibi görünüyor. 

Hwang, merakla beklenen 2. sezonun Yönetici karakterine farklı bir açıdan bakabileceğini ve dizinin ana karakteri Gi-hun'un geri döneceğini söylemişti

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU