Sosyal medya fenomeni Alexis Sharkey cinayeti: Aranan eş de ölü bulundu

Ölen Instagram fenomeni Alexis Sharkey'in eşi Thomas Sharkey, salı günü ölü bulundu

Alexis Sharkey geçen yıl 28 Kasım'da Houston'da bir otoyolda çıplak halde ölü bulunmuştu (YouTube)

Merhum sosyal medya fenomeni Alexis Sharkey'in eşi, yetkililerin karısının ölümüyle ilgisi olduğu iddiasıyla hakkında tutuklama emri çıkarmasından bir hafta sonra, salı günü ABD'nin Florida eyaletindeki bir apartman dairesinde ölü bulundu.

Bir habere göre, 50 yaşındaki Thomas Sharkey kendini silahla vurarak öldürdü ve Karayip Bölgesi'ndeki Firarileri Yakalama Görevi Gücü yetkilileri, tutuklama için gittikleri olay yerinde onun cesedini buldu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Haberde Thomas Sharkey'in Fort Myers'da ölü bulunduğu dairenin kızına ait olduğu da belirtildi.

Eşinin ölümündeki tek şüpheli olduğu düşünülen Sharkey hakkında 29 Eylül'de tutuklama emri çıkmıştı.

26 yaşındaki Instagram fenomeninin cesedi, geçen yıl 28 Kasım'da Houston'da bir otobanda çıplak halde bulunmuş, akabinde Sharkey, Teksas'tan kaçarak Georgia'ya taşınmıştı. Çiftin o dönemde sorunlar yaşadığı ve tartıştığı düşünülüyordu.

Dedektifler kadının ölümünün boğma yoluyla cinayet olduğu hükmüne varmıştı.

Sharkey, tüm iletişim kanallarını açık tutarak dedektiflerle işbirliği yaptığını söylemişti. New York Daily News'e göre dedektifler, Sharkey'in soruşturma için gereken DNA örneğini vermediğini söyledi.

Eşinin ölümünden kısa süre sonra Sharkey, sosyal medyada 26 yaşındaki kadını takip eden bazı kişilerden ölüm tehditleri aldığını söylemişti. Alexis'in hayranları, kaybolduktan iki gün sonra ölü bulunan fenomenin ölümüyle ilgili olarak Sharkey'i suçlamıştı.

Sharkey "Bu korkunç. İnsanlar bolca saçma sapan laf ediyor. Ölüm tehditleri falan alıyorum" demişti.

Eşinin "mutlu olmadığını" ve "stresli olduğunu" iddia eden Sharkey'e göre "onu tutan, kucaklayan ve tekrar ayağa kaldıran" kendisiydi.

Mutlu değildi. Stresliydi. Güç vermek için ona sarılırdım. Harika bir kadındı. Efendim, eşim harika bir kadındı. Gerçekten öyleydi. Her şeyin hep başka yönleri vardır. Onu tutan, kucaklayan ve tekrar ayağa kaldıran bendim.

Yanlış anlaşılmaları önlemek için açıklama yapmama gerek yok. Olayları oldukları gibi akışına bırakacağım. Eşimle hayatımın nasıl olduğunu biliyorum.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU