Bahçesindeki timsahı çöp kutusuyla yakalayan kişinin görüntüleri viral oldu

"Aklıma gelen tek şey evlatlarımı ve sokakta oynayan diğer çocukları korumaktı"

Eugene Bozzi, timsah için "Bana kıyasla daha ürkek olduğunu ve geri çekildiğini gördüm, avantajın bende olduğunu anladım" dedi (YouTube)

ABD'de bir kişi, bahçesine giren timsahı çöp kutusuyla yakalamayı başardı.

Florida eyaletinin Mount Dora bölgesinde yaşayan Eugene Bozzi, çocuklarının haber vermesi üzerine bahçeye çıktı ve çimenlerde dolanan bir timsahla karşılaştı.

Eski asker Bozzi'nin bahçeden çıkarmak için timsahı çöp kutusuyla yakaladığı anların görüntüsüyse sosyal medyada viral oldu.
 


Görüntülerde Bozzi'nin kapağı açık büyük bir çöp kutusuyla timsaha doğru yaklaştığı, timsahın da yavaşça geri çekildiği görülüyor.

Bozzi, tam bu sırada tekerlekli çöp kutusunu hızlıca timsahın üstüne doğru yaklaştırarak hayvanı kutunun içine sokmayı başarıyor.

Hızlıca çöp kutusunu dik konuma getirip kapağını sıkıca kapalı tutan ev sahibi, daha sonra kutuyu iterek yolun karşısındaki küçük göle doğru götürmeye başlıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bozzi, yoldan ve çimenlik alandan dikkatlice geçtikten sonra gölün kıyısında çöp kutusunun kapağını açıp hızlıca geri kaçıyor. Afallamış halde bir süre hareketsiz duran timsah da sonra yavaşça kutudan çıkarak suya girip gözden kayboluyor.

Bozzi, yakalama taktiğini kurgularken "Çöp kutusunu suaygırının ağzı gibi kullandım" dedi.

Cesur ev sahibi, "Aklıma gelen tek şey evlatlarımı ve sokakta oynayan diğer çocukları korumaktı" ifadelerini kullandı.



Independent Türkçe, USA Today, Sputnik International

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU