Petito cinayetinin şüphelisi Brian Laundrie, kamp yaparken kameraya yakalanmış olabilir

Gabby Petito'nun çaresiz ebeveynlerinin kayıp kızlarını bulmaya çalıştığı günlerde Laundrie ailesi kamp gezisine çıkmıştı

Florida'daki Pinellas County'de bulunan Fort De Soto Park'taki kampçılar, çektikleri selfie'de Brian Laundrie'yi arka planda yürürken yakalamış olabileceklerini düşünüyor (NBC2)

Gabby Petito'nun öldüğünün düşünülmeye başlamasından birkaç gün sonra Laundrie ailesinin yanında kamp yapan Floridalı çift, selfie çekerken Brian Laundrie'yi yakalamış olabileceklerini söylüyor.

Laundrie, 6 Eylül'de ebeveynleri Christopher ve Roberta'yla Pinellas County'deki Fort De Soto Park'a gitmişti.

Fort Myers'tan gelen Marci ve Kenny Newsom çifti NBC2'ye, kamp alanına aynı gün giriş yaptıklarını ve komşu alanda kalan Laundrie'lerden sadece birkaç metre uzakta kaldıklarını anlattı.
 

Brian Laundrie (NBC2).png

Florida'daki Pinellas County'de bulunan Fort De Soto Park'taki kampçılar, çektikleri selfie'de Brian Laundrie'yi arka planda yürürken yakalamış olabileceklerini düşünüyor (NBC2)


Fotoğraflarını gözden geçiren çift, arka plandaki düzlükte yürüyen, Brian Laundrie'nin eşkaline uyuyor gibi görünen, kısa saçlı bir adam fark etti.

Brian Laundrie aramasını yürüten FBI'ın Denver Departmanı'ndan bir sözcü, görülme vakası hakkında yorumda bulunamayacaklarını söyledi.

Soruşturma halen sürüyor ve resmi açıklamalarımızda ifade ettiklerimiz haricinde söyleyeceğimiz bir şey yok.

Laundrie ailesinin avukatı Steve Bertolino, Brian Laundrie'yle ailesinin kamp alanından 7 Eylül'de ayrıldığını söylemişti fakat halkı bilgilendirmek için talep edilen park kayıtları ailenin ertesi gün ayrıldığını gösterdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

NBC2'ye konuşan Marci Newsom, Laundrie'lerin kırmızı kamyonetini gördüğünü hatırladığını ama aileyle konuşmadığını söyledi.

Kendi hallerindeydiler. Oradaydılar ve sonra da yok oldular.

Laundrie'ler Pinellas County'de kamp yaparken, Gabby Petito'nun ebeveynleri kızlarının nerede olduğunu bilip bilmediklerini öğrenmek için umutsuzca onlarla iletişime geçmeye çalışıyordu.

Petito'nun annesi Nichole Schmidt, kızının kayıp olduğunu 11 Eylül'de bildirmişti ve kadının cesedi ülke çapında yapılan aramanın ardından 8 gün sonra Wyoming'de bulunmuştu.
 

Brian Laundrie - Gabby Petito (Instagram).png
Gabby Petito ve Brian Laundrie, şubatta tarihi kale Fort De Soto'yu ziyaret etmiş (Instagram/GabbyPetito)


Ödül Avcısı Köpek lakabıyla bilinen Duane "Köpek" Chapman, Fox News'e yaptığı açıklamada Laundrie'yle ailesinin 1-3 Eylül ve 6-8 Eylül tarihlerinde parkı iki kez ziyaret ettiğini gösteren bir ipucuna rastladığını söyledi.

Chapman, ikinci yolculukta parka üç kişinin girdiğini ama sadece iki kişinin dışarı çıktığını da sözlerine ekledi.

Kayıt olup kapıdan içeri girdiler.

Kamera kayıtları var. Buradaydılar.

Laundrie'nin ailesi, oğullarının ortadan kaybolmasıyla herhangi bir ilgileri olduğunu reddetti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU