Netflix, Sex/Life dizisindeki meşhur sahneyi en az 20 milyon kullanıcının baştan izlediğini açıkladı

Müstehcen içerikli popüler dizinin ikinci sezonu da olacak

Netflix, Sex/Life'ın dilden dile dolaşan müstehcen içerikli sahnesinin 20 milyon kullanıcı tarafından tekrar izlendiğini açıkladı.

Dijital yayın platformu bu bilgiyi, müstehcen içerikli popüler dizinin ikinci sezonu da olacağına dair daha geniş kapsamlı bir duyuru içinde bugün (27 Eylül) paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

BB Easton'ın 2016 tarihli 44 Chapters About 4 Men (4 Adam Hakkında 44 Bölüm) adlı kitabından esinlenen Sex/Life, eşi Cooper'la (Mike Vogel) evliliğinden giderek daha çok rahatsız olan ve eski sevgilisi Brad Simon'ı (Adam Demos) hatırlamaya başlayan Billie Connelly'nin (Sarah Shahi) hayatına odaklanıyor.

Haziranda gösterilmeye başlamasının ardından izleyiciler, dizinin tam çıplaklık ve sık sık açık seks sahneleri kullanması hakkında yorum yapmak üzere sosyal medyaya başvurdu.

Ne var ki özellikle bir sahne en çok dikkati çekti. Sahnede spor salonunda duş alırken görülen Brad (Demos), arkasına dönüyor ve kamera bir süre penisinde kalıyor.

Bu an sosyal medyada büyük bir konuşma konusu oldu: Bazı kullanıcılar oyuncunun protez takıp takmadığını sorarken birçok kullanıcı da sahne karşısında yaşadığı şoku dile getirdi.

Video paylaşım platformu TikTok'ta kullanıcılar, birbirlerini sahneyi izlemeye ve tepkilerini paylaşmaya teşvik eden bir trende katılıyor.

Bir kullanıcı "Netflix'in Sex/Life dizisinin bölüm 3, dakika 20 meydan okuması beni iyi yakaladı. Aslında diziyi izlemediyseniz doğrudan üçüncü bölümü açıp 20. dakikaya gidin. Rica ederim" diye yazdı.
 


Bir diğeri şöyle ekledi:

Netflix'te Sex/Life'ın üçüncü bölümünde dakika 19:50'yi yeni izledim ve ben az önce ne gördüm öyle?

Netflix, bu meşhur sahneyi en az 20 milyon kişinin yeniden oynattığını açıklamanın yanı sıra Sex/Life'ın birinci sezonunun 67 milyon hane tarafından izlendiğini de açıkladı.

Dizinin ikinci sezonunun gösterim tarihiyse henüz belli değil.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU