Forvet Troy Deeney: Ronaldo'nun at gübresi yediğini görsem ben de yerim

"Onun kendine ne kadar iyi baktığını herkes biliyor"

Kişisel bir diyetisyeni olan Cristiano Ronaldo, şekerli yiyeceklerden kaçındığını söylemişti (Reuters)

Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun İngiltere Premier Ligi'ndeki eski takımı Manchester United'a dönmesinin yankıları sürüyor.

Bir alt lig olan Championship'teki ekiplerden Birmingham City'nin forveti Troy Deeney, Manchester Unitedlı oyuncuların 36 yaşındaki Ronaldo'nun gelmesinin ardından tatlı yememesini bir adım ileri taşıdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Sun için 18 Eylül'de kaleme aldığı yazıda "Ronaldo benim olduğum soyunma odasına girseydi ben de aynısını yapardım" diyen 33 yaşındaki Deeney şöyle konuştu:

Hatta Ronaldo'nun maç öncesinde yemekte at gübresi yediğini görsem ben de at gübresi yerim. Onun kendine ne kadar iyi baktığını herkes biliyor.

Manchester United'ın yedek kalecisi Lee Grant, Portekizli yıldızın Old Trafford Stadyumu'na gelmesinin ardından takım içindeki havanın değiştiğini söylemişti.

Grant 14 Eylül'de yaptığı açıklamada cuma günleri yedikleri yemeğin ardından genellikle kek veya pudingle "bazı kaçamaklar" yapıldığını ancak Ronaldo'nun etkisiyle geçen hafta bunun yaşanmadığını açıklamıştı:

Tek bir oyuncu bile elmalı muhallebiye ve keke dokunmadı. Çocuklardan biri bana 'Cristiano'nun tabağında ne var? diye sordu. Bu yüzden Ronaldo'nun ne yediğine tüyler ürpertici bir bakış attık. Hayal edebileceğiniz en temiz ve en sağlıklı tabak.

38 yaşındaki kaleci, hiçbir oyuncunun abur cubur yememesine çok şaşırdığını da sözlerine eklemişti.

 

Independent Türkçe, The Sun, Goal

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU