4 yaşındaki çocuğun Disney prenseslerine şapka çıkardığı anlar viral oldu

Videoyu izleyenlerden biri 'En küçük centilmen' yorumunu yaptı

4 yaşındaki bir çocuk, Walt Disney World'e yaptığı bir gezi sırasında Disney prenseslerine şapkasını çıkarırken görüntülendikten sonra kibar tavırlarından dolayı övülüyor.

Çocuğun annesi Vanessa Guedert'in Disney World's Magic Kingdom'da çektiği yürek ısıtan video, bu hafta TikTok'ta "Disney'in gerçek prensi!" başlığıyla paylaşıldı.

Videoda şunlar görülüyor: Guedert'in oğlu Bernardo, eğlence parkında ayakta dikilirken geçit töreninde yanından geçen Disney prenseslerini izliyor ve her bir karakter göründüğünde şövalyece bir hareketle Mickey Mouse kulaklı şapkasını çıkarıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir noktada, Pamuk Prenses parkta dans edip misafirlere el sallarken, Bernardo'nun şapkasını prensese çıkarmadan önce el sallayarak cevap verdiği ve Disney karakterinin 4 yaşındaki çocuğun jestine minnetle reverans yaptığı görülebiliyor.

Cuma günü itibarıyla video, binlerce izleyicinin Bernardo'nun tavırlarını alkışladığı TikTok'ta 35 milyondan fazla kez izlendi.

Bir kişi "Aman Tanrım bu çok tatlı" yorumunu yaparken, bir diğeri "En küçük beyefendi!" dedi.

Viral video, resmi Disney Parks TikTok hesabından bir yanıt bile aldı:

Aman Tanrım, gerçek bir prens! Bu çok şirin!


TikTok videosu, Guedert'e de övgü getirirken birçok kişi onun ebeveynliğini takdir etti.

Videoyu izleyen bir kişi "Anne ödülü size gidiyor! Görmek için ne güzel bir manzara," diye yazdı. Başka bir kullanıcıysa şöyle dedi:

Ne centilmen ama! İyi iş anne.


Bernardo, Disney prenseslerini selamlamaya hevesli görünürken; Fox News'e konuşan annesi, oğlunun en sevdiği Disney filminin aslında Oyuncak Hikayesi (Toy Story) olduğunu söyledi. Bununla beraber Guedert, "harika bir çocuk" ve "çok kibar [ve] mutlu" olarak tanımladığı oğlunun Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast) ile İnanılmaz Aile'yi (The Incredibles) de sevdiğini belirtti.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU