"Instagram'ın ağlayan leydisi", eşinin ölüm yıldönümünde gözyaşlarına boğuldu

Paulina Porizkova, Ric Ocasek'in ölümünün ikinci yıldönümünde Instagram’da duygusal bir video paylaştı

Paulina Porizkova eşinin ölümünün ardından yaşadığı duygusal çöküntüye dair paylaşımlarıyla dikkat çekmişti (Instagram/Paulina Porizkova)

Yakın zamanda ağladığı fotoğraflarla gündeme gelen ünlü model Paulina Porizkova, eşi Ric Ocasek'in ölümünün ikinci yıldönümünde hüngür hüngür ağladığı videoyu Instagram'da paylaşarak bir kez daha viral oldu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Porizkova perşembe paylaştığı bir dakikalık videonun gönderisinde kendisini, "Instagram'ın ağlayan leydisi" diye niteledi. 

Page Six'in haberine göre 56 yaşındaki model paylaşımında "zor bir hafta geçirdiğini" ve The Cars grubunun üyesi eşiyle uzun süreli ilişkisine dönüp baktığını söyledi.  

Daha önce rol kestiği iddia edilen Çekya doğumlu model, "keder, kalp kırıklığı ve yalnızlık içindeymiş taklidi" yapmadığını belirtti.

 

 

Ocasek, 15 Eylül 2019'da 75 yaşında hayatını kaybetmişti. Ocasek'in ölümünden bir yıl önce Porizkova ve ünlü müzisyen boşanmak için mahkemeye başvursa da çift ayrılmamış ve birlikte yaşamayı sürdürmüştü.

Ancak Porizkova, Ocasek'in ölümünden önce kendisini vasiyetinden gizlice çıkarmasından epey etkilendiğini bildirmişti. Model evlerini satmak ve arkadaşlarından borç almak durumunda kaldığını ifade etmişti. 

Porizkova paylaşımını "dibe vursa da" yeni bir kadın olarak yeniden doğmaya hazır olduğunu, Game of Thrones'un sevilen karakteri Daenerys Targaryen'a gönderme yaparak bitirdi:

Gelecek hafta beni üç bebek ejderhayla görmeyi bekleyin.

Model daha önce Instagram'da yaptığı duygusal paylaşımların nedenini soranlara şu ifadelerle yanıt vermişti:

Utancımdan kurtulmaya çalıştığım için buradayım. Utandığım düşünceleri ve duyguları paylaşıyorum. Kalbimin kırılmasından ve üzgün olmaktan utanıyorum. Muhtaç olduğum için utanıyorum. Yaşlandığım için utanıyorum. Yargılayıcı bir kaltak olabileceğim için utanıyorum.

 

Independent Türkçe, Page Six, Today

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU