Ağladığı fotoğrafı paylaşan model narsisistlikle suçlandığını söyledi

Paulina Porizkova ilgi çekmek için duygularını paylaşmakla itham edildiğini belirtti

İkinci paylaşımına ağlamadığı bir fotoğraf koyan Paulina Porizkova ilk paylaşımında, "Sevdiğim kişiye güvenmiştim ve şimdi tüm aşklar şüpheli. Fakat aşk güven olmadan mümkün değil" ifadelerini kullanmıştı (Instagram/Paulina Porizkova - Page Six)

Çekya asıllı model ve oyuncu Paulina Porizkova perşembe Instagram'da ağladığının görüldüğü fotoğrafı neden paylaştığını açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk gönderisinin ardından tepki aldığını belirten Porizkova şu ifadeleri kullandı:

Birkaç arkadaşım beni narsisist olmakla, ilgi çekmek ve dalkavukların k***mı öpmesi için duygularımı paylaşmakla suçladı. Buna dair düşünmem gerekti. Sempati toplamak için mi buradayım?

Sorduğu soruyu "hayır" diye yanıtlayan 56 yaşındaki model sözlerini şöyle sürdürdü:

Utancımdan kurtulmaya çalıştığım için buradayım. Utandığım düşünceleri ve duyguları paylaşıyorum. Kalbimin kırılmasından ve üzgün olmaktan utanıyorum. Muhtaç olduğum için utanıyorum. Yaşlandığım için utanıyorum. Yargılayıcı bir kaltak olabileceğim için utanıyorum.

İki çocuk annesi model ayrıca, "İstediğim gibi bir ebeveyn olmadığım için utanıyorum" dedi

 

 

Porizkova duygularını paylaştıkça utancının azaldığını belirtti. 

Modelin paylaşımının ardından birçok takipçisi yorumlarıyla ona destek verdi.

Porizkova ilk paylaşımında şunları söylemişti:

Hepinizin mutlu paylaşımlardan hoşlandığını biliyorum. Fakat iyileşme yolunda her gün mutlu bir gün olmuyor. İhanete uğradıktan sonra güven duymak uzaya fırlatılmak kadar uzak görünüyor. Düzeltme. Şu an kendimi uzaya fırlatılmış biçimde görmek daha kolay.

 

 

Page Six'in haberinde Porizkova'nın son dönemde yaşadığı duygusal sarsıntıları atlatamamış olabileceği belirtildi. Ünlü model geçen ay Oscar ve Emmy ödüllü senarist Aaron Sorkin'den ayrıldığını açıklamıştı. Porizkova eşi Ric Ocasek'i de Eylül 2019'da ani ölüm sonucunda kaybetmişti. 

The Cars grubunun solistiyle 28 yıllık evliliğin ardından Ocasek'in vasiyetinde yer almadığını öğrendiğinde Porizkova, "Bu yas tutma sürecini gerçekten çok zorlaştırdı" demişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six, Today

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU