Chris Hemsworth, kendisini çok zorlayan Thor egzersizinin görüntülerini paylaştı

Ünlü aktör, yeni Thor filmi öncesinde yaptığı antrenmanları göstererek hayranlarını yine şoke etti

Chris Hemsworth'ün başrolünde yer aldığı Thor serisinin ilk filmi 2011'de vizyona girmişti (IMDb)

Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Thor karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Chris Hemsworth, yeni filmi Thor: Love and Thunder için kol kaslarını nasıl geliştirdiğini gösterdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Instagram'da paylaştığı videoda egzersizlerini detaylı biçimde gösteren Hemsworth, çalışmayı "şu ana kadarki en rahatsız edici antrenmanlardan biri" diye niteledi. 

Hemsworth'ün birçok farklı hareket yaptığının görüldüğü 8 dakikalık video ağırlık kaldırma ve halatla çalışma egzersizlerini içeriyor. 

Videoda oyuncunun devasa kaslarını göstermeden önce homurdandığı ve şaka yollu şikayet ettiği duyuluyor. 

 

 

Hemsworth daha önce birçok defa yeni projeleri için yaptığı hazırlıkları paylaşmıştı. Ünlü aktörün vücudunun geçirdiği evrim pek çok kişiyi şoke etmişti. 

En son Avengers: Endgame'de depresyonda olduğu görülen Thor fazla kilolarıyla dikkat çekmişti ancak yeni filmle karakterin eski imajının bütünüyle değişeceği anlaşılıyor. 

Yakın zamanda bir diğer Marvel yıldızı Brie Larson da yaptığı fiziksel çalışmaları paylaşarak hayranlarını şaşırtmıştı. Larson 11 Kasım 2022'de vizyona girecek The Marvels için hazırlık yapıyor. 

 

 

Thor: Love and Thunder'ın 6 Mayıs 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Movieweb

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU