Angelina Jolie neden Marvel evrenine katıldığını açıkladı

Ünlü aktris, Eternals'ın yönetmeni Chloé Zhao'ya övgüler düzdü

Angelina Jolie 2018'de Amerikan Görüntü Yönetmenleri Birliği Ödülleri'nde İdare Kurulu Ödülü'ne layık görülmüştü (AP)

Marvel evrenine Thena karakteriyle giriş yapmaya hazırlanan Angelina Jolie süper kahraman dünyasına neden katılmak istediğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Comicbook'un haberine göre verdiği yeni röportajda Jolie kendisinin ilk Marvel filmi olacak Eternals'a dair şu ifadeleri kullandı:

Bu filmde yer almak istememin gerçek sebebi böylesine çeşitli bir ailenin parçası olmaktı ve rolün boyutu benim için hakikaten önemli değildi. Marvel Sinematik Evreni'ne katılma ve Chloé'yle çalışma konusunda beni en çok şaşırtan şey onun ne kadar aklıbaşında olduğunu görmekti. Oyuncu kadrosu bir araya ilk geldiğinde yalınayaktı ve yere oturdu.

Filmin yönetmen koltuğunda oturan Chloé Zhao'dan övgüyle bahseden Jolie, Oscar ödüllü yönetmenin harika bir dengeleyici olduğunu ve yıldızlarla dolu bir kadro olmasına rağmen herkese eşit biçimde davrandığını ifade etti. Zhao, Nomadland'le bu yıl En İyi Yönetmen Oscarı'nı kazanmıştı. 

Jolie yakın zamanda filmin prodüksiyon aşamasında, bir dizi savaş aleti kullandığı sahnelerin çekiminde epey zorlandığını ifade etmişti. Hollywood yıldızı söz konusu sahneleri doğru biçimde ortaya koyabilmek için bale dersleri aldığını söylemişti. 

Eternals'da Jolie'nin yanı sıra Richard Madden, Salma Hayek, Kit Harington, Gemma Chan gibi isimler de yer alıyor. 

Eternals'ın 5 Kasım'da vizyona girmesi bekleniyor.

 

Independent Türkçe, Comicbook, Entertainment Weekly

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU