Silinen paylaşım heyecan yarattı: Keanu Reeves, Marvel evrenine mi katılıyor?

Marvel'ın Birleşik Krallık hesabının, Reeves'in doğum gününü kutlaması sosyal medyada tartışma yarattı

Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick serisinin ikinci filminin prömiyeri 2017'de Los Angeles'ta gerçekleştirilmişti (Reuters)

Marvel'ın Twitter'daki resmi Birleşik Krallık hesabının yaptığı Keanu Reeves paylaşımı, ünlü oyuncunun süper kahraman evrenine katılabileceğine yönelik söylentileri alevlendirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre söz konusu hesabın perşembe Twitter'da Reeves'in 57. yaş gününü kutlaması hem Marvel hem de Reeves'in hayranlarını heyecanlandırdı. Sosyal medyada infial yaratan paylaşım Reeves'in bir biçimde Marvel Sinematik Evreni'ne katılmayı kabul ettiği yönündeki spekülasyonları tetikledi. 

Reeves'in doğum günü 2 Eylül'deydi. 

Bahsi geçen paylaşım hesaptan daha sonra silinse de hayranlar ekran görüntüsü almakta gecikmemişti. Ancak Marvel'ın kutlama mesajını sosyal medyada yarattığı kaos nedeniyle silmiş olabileceği düşünülüyor. 

 

 

 

The Matrix: Resurrections'ın 22 Aralık'ta ve John Wick 4'ün gelecek yıl mayısta vizyona girecek olması Reeves'in yakın zamanda hem sosyal medyayı hem de beyazperdeyi domine etmeye hazırlandığına işaret ediyor. 

Hollywood'un en sevilen aktörleri arasında yer alan Reeves'in Marvel evrenine katılmasının kaçınılmaz olduğunu düşünenler de mevcut. We Got This Covered'ın haberine göre Marvel'ın Disney+ dizileriyle birlikte epey büyümesi farklı yıldızların evrene dahil olması olasılığını artırdı. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU