İzlanda Teknik Direktörü Erik Hamren: Ben yalnızca maça odaklanmak istiyorum

EURO 2020 grup eleme maçında Türkiye ile karşılaşacak İzlanda'da teknik direktör Erik Hamren ve futbolculardan Aron Gunnarsson, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Erik Hamren / Fotoğraf: AA

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 4. maçında yarın Türkiye ile karşılaşacak İzlanda'nın Erik Hamren ile takım kaptanı Aron Gunnarsson, karşılaşmanın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Erik Hamren, A Milli Takım'ın havalimanında bekletilmesiyle ilgili olarak, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Bu konu benim konum değil. Yetkili kişilere sormalısınız. Ben yalnızca maça odaklanmak istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.  

Türkiye'nin EURO 2020 elemelerine çok iyi başladığını belirten Hamren, "Onlara büyük bir saygımız var ama yarın 3 puan almak hedefimiz. Türk Milli Takımı'na büyük saygımız var. Yetenekli oyunculara sahipler. Üç galibiyetle grup maçlarına başladılar. Sekiz gol attılar ve henüz gol yemediler. Türkiye iyi bir takım ama biz de iyi takımız. Güzel ve heyecan verici bir maç olacak" şeklinde konuştu. 
 

Aron Gunnarsson1 - AA.jpg
İzlanda Milli Takım kaptanı Aron Gunnarsson / Fotoğraf: AA


Aron Gunnarsson: Aynısını yaşamıştık

İzlanda Milli Takım oyuncularından Aron Gunnarsson, A Milli Takım'ın havalimanında yaşadığı durumun benzerinin 2015'te Konya'da kendilerine de yapıldığını iddia ederek şunları söyledi:  

"2015 senesinde biz de Konya'ya gitmiştik ve burada Türk Milli Takımı'nın yaşadığı sorunların benzerini yaşamıştık. Onların neler hissettiğini anlayabiliyorum." 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Gunnarsson, "Türkiye ile daha önce de oynamıştık ama şimdi hoca değişti, oyuncular değişti. İyi bir takım kurdular ve Fransa galibiyeti onlara güven verdi. Zorlu bir maç olacak" dedi. 

 

 

Independenet Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU