Quentin Tarantino: Adam Driver'la Rambo filmi çekmek güzel olurdu

ABD’li ünlü yönetmen, İlk Kan'ın romana daha sadık yeni bir versiyonunun iyi olabileceğinden bahsetti

Tarantino (en sağda), İlk Kan'da Sylvester Stallone'un (sağdan ikinci) oynadığı Rambo'yu Adam Driver'ın (soldan ikinci) oynamasının ve ona şerif rolünde Kurt Russell'ın (en solda) eşlik etmesinin iyi olabileceğini ifade etti (Playlist)

Yönetmen ve yazar Quentin Tarantino, Adam Driver'ın Rambo rolünde yer alacağı İlk Kan'ın (First Blood) yeni bir versiyonunu çekmek isteyebileceğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sylvester Stallone'un başrolde yer aldığı 1982 yapımı İlk Kan, David Morrell'in aynı isimli romanından uyarlanmıştı. 

The Big Picture isimli podcast'e katılan Tarantino bugün değerli olabileceğine inandığı projeler hakkında konuştu. Ünlü yönetmen bu bağlamda romana daha sadık kalarak farklı bir İlk Kan filmi çekmek isteyebileceğini belirtti. 

Screen Rant'in bildirdiğine göre Tarantino şunları söyledi:

İyi olacağını düşündüğüm iyi bir film çekmek isteseydim David Morrell'in First Blood'ını alır ve çekerdim. Kurt Russell şerifi oynardı Adam Driver da Rambo'yu canlandırırdı. Her okuduğumda David Morrell'in romanındaki diyalog çok fantastik geliyor. Çok güzel olurdu. Fakat şimdi daha fazlasını yapmak istiyorum. Ama mesele iyi film çekmekse kitap orada.

Quentin Tarantino programda Bir Zamanlar… Hollywood'da (Once Upon a Time in Hollywood) filminden uyarladığı romanını da tanıttı. 

 

afp.jpg
Adam Driver, Star Wars: Güç Uyanıyor'da (Star Wars: Force Awakens) Kylo Ren'i oynamıştı (AFP)

 

Ridley Scott'ın yeni Gucci filminde başrollerden birini üstlenen Adam Driver, Hollywood'un son dönemdeki gözde isimleri arasında yer alıyor. Driver'ın Maurizio Gucci'yi canlandırdığı filmin fragmanı epey ilgi çekmişti

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Metro

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU