Kimlik soran trafik polisi ile tartışan CHP’li Aydoğan özür diledi

Polisle tartışan Aydoğan, "Ben milletvekiliyim, nasıl kimlik istersin. Tanımıyorsan aç Meclis albümünden bak" demişti

İstanbul’dan Marmaris’e giderken trafik noktasında rutin kontrol yapan polislerle tartışan ve kendisini tanıyamayan polislere "Tanımıyorsan Meclis albümünden bak" diyen CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, özür diledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, kendisinden kimlik göstermesini isteyen trafik polisi ile tartışarak "Ben milletvekiliyim, nasıl kimlik istersin. Tanımıyorsan aç Meclis albümünden bak" ifadelerini kullandı.

Özür metni paylaştı

Polisle arasında geçen diyalog ve kullandığı ifadeleri sosyal medyada pek çok kullanıcı tarafından tepkiyle karşılanan CHP’li Turan Aydoğan, olayın ardından sosyal medya hesabından bir özür metni yayınladı.

Aydoğan mesajında, “Normal zamanlarda polis noktalarından geçerken nezih ve saygın bir biçimde selam alıp verdiğimiz görevli arkadaşlarımızla, yaşadığımız afetler tablosunun yarattığı telaş, erken ulaşma isteği, heyecan, gerginlik gibi nedenlerle beni de çok derinden üzen bir diyalog ortaya çıkmıştır. bu diyalogun muhatap ortağı olan iki polis memuru arkadaşımda ve emniyet camiasında yarattığı incinme, üzüntü, kırgınlık var ise bu açıdan da ayrıca üzgünüm” ifadelerini kullandı.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU