Margot Robbie yıllarca hangi rol arkadaşının karton maketiyle uyuduğunu açıkladı

Aktris, Jimmy Kimmel'ın programında hayranlarını şaşırtan bir açıklama yaptı

Margot Robbie'nin yer aldığı The Suicide Squad: İntihar Timi 30 Temmuz'da sinemalarda, 6 Ağustos'ta da HBO Max'te gösterime girecek (AFP)

Ünlü oyuncu Margot Robbie hayatının bir döneminde eski Amerikan güreşçisi ve aktör John Cena'nın karton maketiyle uyuduğunu açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Robbie ve Cena, James Gunn'ın yönetmenliğini yaptığı The Suicide Squad: İntihar Timi'nde (The Suicide Squad) birlikte kamera karşısına geçti. Robbie, Harley Quinn'i canlandırırken Cena, Peacemaker'a hayat veriyor.

Screen Rant'in haberine göre Robbie söz konusu açıklamayı 30 Temmuz'da vizyona girecek filmin tanıtımı için katıldığı Jimmy Kimmel Live programında yaptı. 

Robbie, televizyon şovuna karakterinin kostümüyle katılan Cena'nın hayatının bir döneminde önemli bir yere sahip olduğunu şu ifadelerle açıkladı:

John Cena'ya takıntılı biriyle birlikteydim. O kadar takıntılıydı ki 21. doğum gününde John Cena gibi giyinmişti. Yatak odasında John Cena'nın karton maketi vardı. Bu nedenle iki yıl boyunca o odada John Cena'nın gerçek boyutlardaki maketiyle yattım. Bazen gecenin bir yarısı uyandığımda, 'Ah bu sadece John Cena, sorun değil' derdim. 'Artık John Cena'yla çalışıyorum bunu ona söylemeli miyim yoksa garip mi olur?' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Bunu kendime saklayacaktım; böylesi bir başlangıç hem iş ilişkisi hem de arkadaşlık açısından tuhaf olur diye düşünmüştüm. Beş saniye sonra, 'Bir zamanlar gerçek boyutlarındaki görselinle aynı odada uyuyordum' deyiverdim.

 

jk.jpg
Cena ve Robbie katıldıkları programda yakında vizyona girecek filmlerinin tanıtımını yaptı (Jimmy Kimmel Live!/ABC)

 

Robbie programda Jared Leto'nun Suicide Squad: Gerçek Kötüler (Suicide Squad) filminin çekimlerinde Joker rolüne girmek için kendisine gönderdiği fareye ne olduğuna da açıklık getirdi. Aktris, "Rat Rat" (Sıçan Sıçan) ismini verdikleri hayvanın birkaç el değiştirdikten sonra ünlü yönetmen Guillermo del Toro'nun kızına verildiği söyledi

Jared Leto'nun rol arkadaşlarına "Jokervari" hediyeler gönderdiği ve bunlar arasında ölü bir sıçanla ölü bir domuz olduğu iddia edilmişti. Leto iddiaları reddetmişti

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU