Loki'nin yıldızı, final bölümünde hangi filmden ilham alındığını açıkladı

Disney+'da yayımlanan dizi ikinci sezon onayı aldı

Disney+'da yayımlanan Loki'nin ilk sezonu 6 bölümden oluşuyor (Disney+)

*UYARI - Spoiler içerir*

Marvel'ın seyircilerin beğenisini kazanan yapımı Loki'nin yıldızı Sophia Di Martino, dizinin ilk sezonunun finalinde Bay & Bayan Smith'ten (Mr. & Mrs. Smith) ilham alındığını söyledi.

Bölümde Di Martino'nun canlandırdığı Sylvie ve Loki (Tom Hiddleston), Time Variance Authority'nin (TVA) arkasındaki beyin He Who Remains'le (Jonathan Majors) karşılaşmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

He Who Remains, ikiliye TVA'in kontrolünü ele almaları ya da kendisini öldürüp Kutsal Zaman Çizelgesi'ni serbest bırakmaları olmak üzere iki seçenek sunmuştu.

Bu noktada iki karakter birbiriyle tartışmaya başlamıştı. Zira Loki, TVA'i yönetmeleri gerektiğini söylerken Sylvie, He Who Remains'i öldürmeye çalışmıştı. Bu anlaşmazlık, iki karakter arasında aksiyon dolu bir hesaplaşmaya yol açmıştı.

Dövüşün sonunda Loki ve Sylvie öpüşürken, Syvlia bir anda Loki'yi TVA'in merkezine geri göndermişti.

Screen Rant'in aktardığına göre Di Martino, Angelina Jolie ve Brad Pitt'in başrolde oynadığı Bay & Bayan Smith'in finale etkisini şöyle anlattı:

Brad ve Angelina bunu yaptığında, yumruklar aslında yaşanacakların ön sevişmesiydi. Ama bu Marvel Sinematik Evreni olduğu için, Loki ve Sylvie'nin dövüşü bir öpücükle sona erdi... Bunu 'Eğlenceliydi ama sonra görüşürüz' tarzı bir hoşça kal öpücüğü gibi görüyorum.

Öpüşme aynı zamanda Sylvie'nin, Loki'nin etrafında dönüp TemPad'i almasını sağladı. Ama bunun tamamen kötücül bir hareket olduğunu düşünmüyorum. Belki de Loki'yi zaman kapısından itmek onu saf dışı bırakmanın, ama aynı zamanda onu güvende tutmanın bir yolu.

Yönetmen koltuğuna Doug Liman'ın oturduğu 2005 yapımı Bay & Bayan Smith, John ve Jane adlı evli çifte odaklanıyor. İkili son derece normal bir yerde yaşayıp, normal işlerde çalışan insanlar gibi gözükse de aslında birbirlerinden haberi olmayan birer tetikçi. Ancak bir gün çift, hedef olarak birbirini görünce sırlar ortaya saçılıyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Beyazperde

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU