Loki'nin en başarısız varyantı neden dizinin başrolü oldu?

Dizinin başyazarı Waldron: Loki'nin Kutsal Zaman Çizelgesi'ndeki rolü bu

Loki'nin ilk sezonu 6 bölümden oluşuyor (Disney+)

*UYARI - Spoiler içerir*

Disney+'ta ekranlara gelen Marvel dizisi Loki'nin başyazarı Michael Waldron, neden en başarısız varyantın Tom Hiddleston'ınki olduğunu açıkladı.

Hayranların beğenisini kazanan yapımın 5. bölümünde kendini Boşluk'ta (The Void) bulan Hiddleston'ın Loki'sinin etrafı Çocuk Loki (Jack Veal), Klasik Loki (Richard E. Grant), Başkan Loki ve Timsah Loki gibi varyantlarla çevrilmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu varyantların Hiddleston'ın canlandırdığı Loki'den daha başarılı olması bazı Marvel hayranlarının dikkatini çekmişti.

Waldron bu durumu şöyle açıkladı:

O, zaman çizelgesinde kalması gereken Loki'ydi. Bütün bu başarılara ulaşan Lokiler, Time Variance Authority'nin yakaladığı Lokilerdi.

Mobius'un (Owen Wilson) dediği gibi: Senin işin, başkalarının kendilerinin en iyi versiyonu olabilmesi için kaybetmek. Loki'nin Kutsal Zaman Çizelgesi'ndeki rolü bu.

Kurbağa Thor

Dizinin 5. bölümünde kamera Çocuk Loki'nin inine doğru giderken, Thor sürpriz yumurtası da dikkat çekti. İzleyiciler, zıplayarak içinde sıkıştığı kavanozdan kurtulup Mjolnir'e ulaşmaya çalışan Kurbağa Thor'la karşılaştı.

Loki'nin yönetmeni Kate Herron, Kurbağa Thor'u Chris Hemsworth'ün seslendirdiğini açıkladı. Herron, sesin eski olmadığını ve yeni kaydedildiğine dikkat çekti.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, We Got This Covered

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU