Brie Larson'ın halterli Captain Marvel egzersizi dudak uçuklattı

Ünlü oyuncu, Carol Danvers rolü için yaptığı hazırlıkları Instagram'dan paylaştı

Larson'ın geçen yıl Captan Marvel 2'nin yapım sürecinde daha fazla söz sahibi olmak istediği öne sürülmüştü (Scraan Rant)

Marvel Sinematik Evreni'nde Carol Danvers'ı canlandıran Brie Larson, Captain Marvel 2 için yaptığı hazırlıkları paylaştığı videoyla sergiledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Larson, Instagram hesabından paylaştığı gönderilerle Marvel hayranlarına nasıl bir antrenman rutini uyguladığını zaman zaman gösteriyor. Videoda oyuncunun evinin bir kısmını spor salonuna dönüştürdüğü anlaşılıyor. 

Larson söz konusu videoyu, "Hiçbir parmak incinmedi" mesajıyla paylaştı. Öte yandan hayranlar, gönderiye yaptıkları yorumlarla şoke olduklarını belirtti. Captain Marvel, Yenilmezler'in en güçlüleri arasında yer alıyor.

 

 

Ünlü oyuncu, Black Widow ve Eternals gibi filmlerle birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin 4. Evresi'nde dönecek yıldızlar arasında yer alıyor. 

Filmin konusu hâlâ bilinmese de Captain Marvel 2'nin ilk filmin bıraktığı yerden devam ederek 11 Kasım 2022'de vizyona girmesi planlanıyor. 

Yakın zamanda Marvel'ın bir diğer yıldızı Chris Hemsworth'ün beslenme ve egzersiz rutini de gündem olmuştu. Hemsworth'ün kişisel antrenörü, oyuncunun Thor formuna ulaşabilmesi için günde 8 öğün beslendiğini söylemişti. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU