Brie Larson, Captain Marvel 2’nin yapım sürecinde daha fazla söz sahibi olmak istiyor

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige’in Larson’ın bu isteğine sıcak bakmayacağı iddia edildi

Captain Marvel’ın yakın gelecekte Marvel Sinematik Evreni’nde daha merkezi bir rol oynaması planlanıyor.

Avengers: Endgame’in ardından hem Iron Man hem de Kaptan Amerika’nın sahneden çekilmesiyle evrenin yeni evresi başka bir yönde ilerleyecek. Bu da Carol Denvers, Örümcek Adam ve yeni Kaptan Amerika Sam Wilson gibi karakterlerin gelecek Avengers filmlerinin kilit figürleri olacağı anlamına geliyor.

Brie Larson, karakterinin serideki öneminin belli ki farkında ve görünüşe göre gelecek filmlerde yapım süreciyle ilgili daha fazla söz sahibi olmak istiyor. We Got This Covered’a yakın kaynaklara göre oyuncu Captain Marvel devam filminin kreatif sürecine daha çok dahil olmayı talep ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyuncunun filmin yapımcıları arasında yer almak da istediği ama Marvel Studios Başkanı Kevin Feige’in genelde oyuncularına bu denli inisiyatif tanımadığı göz önüne alındığında bu fikre muhtemelen sıcak yaklaşmayacağı da iddialar arasında.

Scarlett Johansson’ın Black Widow’da böyle bir görev aldığı doğru ama o Larson’dan daha büyük bir isim ve söz konusu film de olayların öncesini anlatan bir devam filmi. Bu da yapımın, serinin bütününde birtakım bağları olsa da Marvel Sinematik Evreni’nin geleceğine Captain Marvel 2 kadar büyük bir etkide bulunmayacak, daha ziyade tekil bir hikaye olduğu anlamına geliyor.

Herhalükarda Oscarlı Larson’ın yapım üzerinde bir miktar etkisi olacaktır ama daha fazla inisiyatif istemek için oyunda biraz daha ilerlemesi gerekecektir.

Öte yandan hikaye ilerledikçe Carol Danvers, güçleri göz önüne alındığında yapbozun muhakkak daha büyük bir parçası olacak ve oyuncunun karakter üzerinde daha fazla inisiyatif istemesi anlaşılabilir.

Larson’ın demiri tavında dövmek istemesi de ayrıca iyi, zira kariyerinin ileriki 10 yılını oluşturabilecek bir iş üzerinde nispeten daha çok kontrol sahibi olmak için belli ki bir fırsat görüyor.

Captain Marvel’daki performansının eksikleri olabilir ama yine de film uluslararası gişede 1 milyar doların (yaklaşık 7 milyar TL) üzerinde hasılat yaptı. Yani Larson kesinlikle gidici değil ve tüm bahsedilenlere dayanarak serinin bütünü üzerine kalıcı bir iz bırakmayı hedefler görünüyor.

 

We Got This Covered

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

DAHA FAZLA HABER OKU