Brie Larson, YouTube’daki Captain Marvel videolarına ilk kez cevap verdi: Bunlara ayıracak vaktim yok

Oscarlı oyuncu Marvel Sinematik Evreni’nde Captain Marvel’a hayat veriyor

Brie Larson 2015 yapımı Gizli Dünya (Room) filmindeki performansıyla Oscar almıştı (Marvel)

Marvel’ın Captain Marvel’ı Brie Larson, çizgi roman hayranlarının YouTube’da kendisiyle ilgili yayımladığı eleştiri videoları hakkında konuştu.

Videolarda Captain Marvel filminin Marvel Sinematik Evreni’ni yok edeceği ya da başarısızlıkla sonuçlanacağı iddia ediliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ancak Captain Marvel, Marvel Sinematik Evreni’ni yok etmedi hatta film dünya çapında 1 milyar dolardan (yaklaşık 6 milyar TL) fazla hasılat elde etti.

Variety’ye röportaj veren Brie Larson’a YouTube’da yer alan ve filmin gişede başarısız olmasını dileyen videolar soruldu.

Videolardan haberdar olmadığını belirten Larson sözlerini şöyle sürdürdü:

Biliyor musun bunun için vaktim yok. Gerçekten ilgilenmek için zamanım olan şeyler şöyle; Sağlıklı besleniyor muyum? Su içiyor muyum? Meditasyon yapıyor muyum? Bugün annemi aradım mı?

Google’da kendisiyle ilgili ne sıklıkla arama yaptığının çok sorulduğunu ama bunu hiç yapmadığını söyleyen Larson şöyle devam etti:

Kim olduğumu anlamak için internete bakmaya gerçekten hiç ihtiyacım olmadı. Günlük hayatımda buna son derece bağlıyım. Benim için zihnimi gözlemlemekten ve kendimi sorgulamaktan daha memnuniyet verici bir şey gerçekten yok. Bu çocukluktan bu yana yaptığım bir şey. Ve elimden geldiğince de yapacağım. Ayrıca bir yöne doğru çok fazla saptığımda ya da bir şeyi değiştirmem ya da bir konu üzerinde çalışmam gerektiğinde beni akşam yemeğine çıkarıp “Sanırım bu konuya bir bakmalısın” diyeceğine inandığım kişileri hayatımda bulundurmaya çok dikkat ediyorum. Buna güveniyorum ve deneyimlerime güveniyorum.

İkinci Captain Marvel filminin ne zaman çekileceğini bilmediğini söyleyen Larson, “Bundan sonraki işimin ne olacağını gerçekten bilmiyorum ki bu çok heyecan verici. Hayatımın nasıl olacağını bile bilmiyorum!” diye konuştu.

 

Independent Türkçe için derleyen: Sezin Bala

DAHA FAZLA HABER OKU