Fransa'da Kovid-19 aşısı, epey samimi bir reklamla özendirildi

Sağlık kurumu "yeniden bir araya gelmeyi" çağrıştıran fotoğraflarla "son derece olumlu bir mesaj" vermeyi amaçlıyor

Fransa'da bir bölgesel sağlık kurumunun Kovid-19 aşılarını teşvik eden reklamı (ARS)

Fransa'da bir bölgesel sağlık kurumunun yeni reklamında koronavirüs aşısı, bir arabanın arkasında tutkuyla öpüşen bir çiftin görüntüsüyle teşvik edildi. Görselde "Evet, aşı istenen etkilere sahip olabilir" ifadeleri yer aldı.

"Çok, çok Fransız" olarak nitelendirilen reklam, Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesinin sağlık servisi tarafından gençleri Kovid-19 aşısı olmaya teşvik etmek amacıyla hazırlanan 6 reklamdan biri.

Reklamda, kucaklaşan bir kadınla erkeğin yanında "Her aşıyla birlikte hayat yeniden başlar - hadi aşı olalım" ifadeleri yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bölgesel sağlık mercii (Agence Régionale de Santé -ARS) kampanyanın "yeniden bir araya gelme sahnelerini" çağrıştıran fotoğraflarla "çok olumlu bir mesaj" göndermeyi hedeflediğini söyledi.

ARS, kampanya metninin herhangi bir ilaçla gelen "yan etki" uyarılarına atıfla seçildiğini ve reklamların panolar, barlar, restoranlar ve spor salonlarının yanı sıra sosyal medyada da görüleceğini söyledi.
 


Reklam serisindeki diğer görseller arasında şakalaşan ve samimi şekilde gülen bir erkekle kadın, müzik festivalinde bir kalabalık ve plajda bir aile yer alıyor.

Öpüşen çiftin görüntüsü hakkında bir kullanıcı Twitter'da "Kişileri aşı olmaya iten çok, çok Fransız bir reklam" ifadesini kullandı.
 


Bir diğeriyse, "Birleşik Krallık versiyonundaysa bu şeytan tüyü eksik!" diye şaka yaptı ve beraberinde eski sağlık bakanı Matt Hancock'un yardımcısını öptüğü bir güvenlik kamerası görüntüsü paylaştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU