Nxivm seks tarikatının iki numaralı ismi olması hakkında konuşan Smallville yıldızı: Hayatının en büyük pişmanlığı

Allison Mack ev hapsinde geçirdiği sürenin diğer tarikat üyelerine verdiği acıyı anlamasını sağladığını söyledi

Allison Mack, Smallville dizisinde Chloe Sullivan karakterini canlandırmıştı (AP)

Smallville'in yıldızlarından ve NXIVM seks tarikatının en önemli ikinci ismi kabul edilen Allison Mack, karar duruşmasından önce tarikata dahil ettiği kişilere çektirdiği acı sebebiyle özür dilediği bir mektup yayımladı.

Mack tarikatın önde gelen güçlü üyelerinden biriydi ve bazıları onu grubun lideri Keith Raniere'nin sağ kolu olarak görüyordu.

Oyuncu, Raniere'ye bağlılığının "hayatındaki en büyük hata ve en büyük pişmanlık" olduğunu söyledi ve "Nxivm'e çektiği kişilerden" özür diledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Mack, "Sizi sapkın bir adamın çirkin ve duygusal istismara dayalı entrikalarına maruz bıraktığım için özür dilerim" diye yazdı.

Savcılara göre Mack, kadınları tarikatın içindeki alt gruba katılmaya ikna etmede etkili oldu. Kadınlar hem Mack'in hem de Raniere'nin isimlerinin baş harfleriyle damgalanıp tarikatın lideriyle seks yapmaya zorlandı.

Mack mektubunda cezasını beklerken ev hapsinde olduğunu söyledi.

Oyuncu, "Bu tecrit dönemi hayatımın hem en yıkıcı hem de en dönüştürücü günleri oldu" diye yazdı.

Mack ev hapsinin "kendisinin en karanlık yanlarıyla" yüzleşmesini ve "sevdiği kişilere" çektirdiği acıyı kabullenmesini sağladığını söyledi.

Aktris şu ifadeleri kullandı:

Tüm kalbimle çok üzgün olduğumu söylemek benim için olağanüstü derecede önemli… Sahip olduğum her şeyle kendimi Keith Rainire'nin öğretilerine vermiştim.

Mack tarikatla geçirdiği süre boyunca ailesiyle arkadaşlarının onu bu organizasyondan çıkarmaya çalıştığını ama kendisinin bu çabaları geri çevirdiğini de belirtti.

Siz hayatımı kurtarmaya çalışırken sizi kendimden uzaklaştırdım ve sizinle konuşmadım... Kendimi derinden adayarak inandığım yanılgıyı korumak için size tekrar tekrar yalan söyledim.

Raniere göçmen kaçakçılığı, seks amaçlı insan kaçakçılığı, haraç kesme ve adaleti engelleme gibi suçlardan hüküm giyerek 120 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Tarikat lideri, daha önce mafya lideri James "Whitey" Bulger, "İpek Yolu" karaborsasının kurucusu Ross Ulbricht ve ABD Jimnastik takımının üyelerine cinsel tacizde bulunan Larry Nassar'ın yattığı Arizona'daki yüksek güvenlikli hapishaneye taşındı.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU