Britney Spears hayranlarına seslendi: "Umut edecek çok şey var"

Babasının özel hayatını ve mal varlığını kontrol etmesine izin veren vasiliğin kaldırılması için mahkemeye başvuran Spears ifadesiyle büyük ses getirmişti

Spears'ın ismini vermek istemeyen eski sevgilisi şarkıcının hep bir kız çocuğu annesi olmak istediğini ama hamile kalmasına izin verilmediğini söylemişti (AFP)

ABD'li ünlü pop şarkıcısı Britney Spears babasına karşı verdiği hukuk mücadelesiyle gündeme gelmesinin ardından sosyal medyada hayranlarına geleceğe dair "umutlu olmak için çok şey olduğunu" söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü şarkıcının yaşadığı psikolojik çöküntünün ardından 2008'de babası James Spears'a mahkeme tarafından vasilik görevi verilmişti. Babasına mal varlığını ve özel hayatını kontrol etme yetkisi veren vasiliğin kaldırılmasını talep eden Spears, mahkemede verdiği ifadeyle büyük bir yankı uyandırmıştı.

Mirror'ın haberine göre Spears sosyal medya hesabından paylaştığı yeni gönderiyle hayranlarına iyi ve umutlu olduğu mesajı verdi. Halihazırda sevgilisi Sam Asghari'yle tatil yapan şarkıcı, tatil görüntüleriyle birlikte şu ifadeleri paylaştı:

Geceleri okyanusun sesini seviyorum ve balkonumdan gülen insanların seslerini duymaktan hoşlanıyorum… Burada bir beraberlik var ve bu sonsuz! İşte kumda oynuyorum ve okyanusta, kumun üstünde melekler yapıyorum.

 

Ekran Görüntüsü (9).png
(Instagram/Britney Spears)

 

Spears ayrıca hayranlarına daha fazla şey paylaşacağını şu ifadelerle söyledi:

Daha fazlası gelecek… Paylaşacak, hayal edecek, umut edecek ve dua edecek çok şey var. Tanrı hepinizi korusun.

Öte yandan Spears'a destek veren yalnızca hayranları değil. ABD'li bir diğer pop şarkıcısı Christina Aguilera, Twitter'dan paylaştığı gönderide Spears'a şu ifadelerle destek oldu:

Son birkaç gündür Britney'e ve yaşadıklarına dair düşünüyorum. Kendi kaderini elinde tutmak isteyen herhangi bir kadının veya kişinin dilediği gibi yaşamasına izin verilmemesi kabul edilemez.

 

 

Şarkıcının küçük kız kardeşi Jamie Lynn Spears da sessizliğini bozarak ablasını desteklediğini ve onun mutluluğundan başka bir şeyle ilgilenmediğini söyledi

Spears sansasyon yaratan ifadesinde şunları söylemişti:

Sadece hayatımı geri istiyorum 13 yıl oldu ve yetti artık. Tek istediğim, bunun sona ermesi için paramın kontrolüne sahip olmak.

 

Independent Türkçe, Mirror, NME, People

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU