Britney Spears'ın eski sevgilisi: Hep kızı olsun istedi ama çalışmaya zorlandı

ABD'li ünlü pop yıldızı babasının üstlendiği vasiliğin kaldırılması için mahkeme karşısına çıkmıştı

Britney Spears'ın eski sevgilisi, şarkıcının kendisiyle birlikteyken sosyal medya hesaplarını kullanmasına izin verilmediğini söyledi (AP)

ABD'li ünlü pop şarkıcısı Britney Spears'ın eski sevgilisi, müzisyenin hep kız çocuğu olmasını istediğini ancak bunun yerine çalışmaya zorlandığını açıkladı. 

Spears, babasının kendisine ve mülklerine vasilik etmesi yönündeki kararın iptal edilmesi üzerine başvurduğu mahkemede çarşamba hakim karşısına çıkmıştı. Ünlü şarkıcı, babası Jamie Spears'ın vasiliği kötüye kullanarak hayatının her yönünü kontrol ettiğini söylemişti

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Britney Spears'ın 2008'de yaşadığı zihinsel çöküntünün ardından babasına mahkeme kararıyla vasilik görevi verilmişti. 

Spears'ın ismini vermeden Page Six'e açıklama yapan eski sevgilisi, şarkıcının bir kız çocuğunun annesi olma hayalinin "bayağı ve kötü" vasiliğe hapsedildiği için engellendiğini belirtti. İsmini vermeyen kişi, en çok Spears'ın avukatı Samuel D. Ingham III şarkıcının vasiliği sonlandırmak için hiçbir talepte bulunmadığını söylediğinde sinirlendiğini açıkladı. 

Pop yıldızının eski sevgilisi şu ifadeleri kullandı:

Vasiliğin sonlandırılmasını haftada 4 veya 5 kez soruyordu ve ona hep saçma şeyler söylediler. Ingham 'resmi olarak' ifadesini kullandı. Biri sizi haftada 4 kez arayıp, 'Bunu nasıl sonlandıracağım?' diye sorduğunda bu ne anlama gelir? Umarım bunun için onları mahkemeye verir. Olay oraya gelirse ifade veririm.

Aralıkta 40 yaşına girecek Spears, 2008'den bu yana babasının vasiliği altında yaşıyor.

Şarkıcıyla yaklaşık iki yıl birlikte olan eski erkek arkadaşı, Spears'la birlikte olduğu dönemin tamamen vasiliğin gölgesinde geçtiğini söyledi. 

Kız çocuğu olmasını her şeyden çok istiyordu. Tek istediği gerçekten buydu. Britney'i bundan uzak tuttular. Onun yerine Vegas'taki şovunu gerçekleştirmesi gerektiğini söylediler.

"Hamile kalmasına izin vermelerinin imkanı yoktu"

Şarkıcı duruşmada hamile kalmasının önlenmesi için spiral (IUD) kullanmak zorunda bırakıldığını da açıklamıştı. 

Spears'ın spiral kullanmak zorunda olduğunu bilmediğini söyleyen eski sevgilisi şu ifadeleri kullandı:

Ona her gün doğum kontrol hapları verdiklerini varsayıyordum. Çünkü Vegas şovu varken hamile kalmasına izin vermelerinin imkanı yoktu.

Spears'ın eski sevgilisi ayrıca şarkıcının Sean Preston ve Jayden isimli oğullarının kendisinden alınmasından korktuğu için isyan etmekten çekindiğini söyledi. İsmini vermeyen kişi şarkıcının tüm ailesinin Spears'ın sırtından kazanç elde ettiğini ifade etti. 

Britney Spears, Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ndeki sanal duruşma sırasında babasına dair şu ifadeleri kullanmıştı:

Kendi kızına zarar verme kontrolünü seviyordu, yüzde 100 bin.

 

Independent Türkçe, Page Six, BBC Türkçe

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU