The Walking Dead'in son sezonunun bölüm başlıkları ve özetleri paylaşıldı

Meşhur zombi dizisinin 11. sezonundan heyecan verici detaylar paylaşıldı

Kısa süre önce The Walking Dead'in son sezonundan ilk görüntüler de yayımlanmıştı (AMC)

The Walking Dead'in merakla beklenen son sezonundan yeni detaylar paylaşıldı. Hem ilk iki bölümün sinopsisi hem de bölüm başlıkları açıklandı.

Screen Rant'in haberine göre son sezonun ilk iki bölümü Acheron ismini taşıyor. Acheron, Yunan mitolojisinde "keder ırmağı" anlamına geliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hikayede Maggie'nin Alexandria için yiyecek tedarik etme görevini üstlenen bir gruba liderlik etmesi ve bir metroda (muhtemelen Washington D.C. metrosunda) zombilerle karşılaşması ekranlara gelecek. 

Öte yandan Yumiko'nun Commonwealth'le çatışma yaşayacağı ve Daryl'ın köpeğini ararken başının derde gireceği paylaşılan detaylar arasında yer alıyor. 

24 bölümden oluşan sezonun ilk 8 bölümünün başlığı şu şekilde: 

1101 - Acheron: Part I 

1102 - Acheron: Part II

1103 - Hunted (Avlanan)

1104 - Rendition (Temsil)

1105 - Out of the Ashes (Küllerden) 

1106 - On the Inside (İçeride) 

1107 - Promises Broken (Bozulan Sözler) 

1108 - For Blood (Kan İçin) 

 

 

Öte yandan ilk iki bölümün özetiyse şu şekilde:

İlk bölüm: Kritik yiyecek görevinden sonra Alexandria'ya dönen grup bunun yeterli olmadığını fark eder. Maggie muhtemel bir intihar görevi olan yeni bir plan önerir. Seçenekleri neler? Hayatta kalmak ve Alexandria'yı verimli bir şekilde yeniden inşa etmek için daha fazla besin bulmaları gerekiyor. Eğer yapamazlarsa Alexandria düşer ve onları da aşağı çeker. Yoldayken şiddetli bir fırtına onları yerin altında bir metro tüneline girmeye zorlar. Sinirler yıprandıkça ve şüpheler arttıkça kaos ortaya çıkar. İzleyiciler Maggie ve grubunun Alexandria'ya dönmeden önce neler yaşadığına dair fikir edinirken dehşet amansız olacak. Bu arada tuhaf askerler tarafından yakalananlar gizli başka bir yere taşınır. 

İkinci bölüm: Grup, bir kişinin metro vagonunun içinde güvende olmadığını fark eder. Zombiler tarafından çevrilmişken arama yapmak için tünele geri dönmek kesin bir ölüm arzusu demek. Hayatta kalma kuralının değişmesi nedeniyle tüm gözler Negan'ın üstünde. Artık kimse geride kalmıyor. Slogan artık "devam ediyoruz". Çok az mühimmat ve enerjinin kalması ve zombilerin metro treninin içine girmek için yol bulması nedeniyle grubun kendisini hazırlaması gerekiyor. Bu sırada Darly, köpeğini ve umduğundan daha fazlasını ararken kendini korkunç bir durumun içinde bulur. Yumiko, kendisinin ve Eugene, Ezekiel ve Princess'in geleceğini tehdit eden Commonwealth'deki sürece meydan okuyor.

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU