Aquaman 2'ye hazırlanan Amber Heard bu kez egzersiz videosu paylaştı

Aquaman 2'nin gelecek ay çekimlerinin başlaması beklenirken Heard film için kendisini formda tuttuğunu gösterdi

Heard'ün Mera karakteriyle yer aldığı Zack Snyder's Justice League martta HBO Max üzerinden izleyenlerle buluşmuştu (HBO Max/Twitter-@realamberheard)

Hollywood yıldızı Amber Heard, Aquaman 2'nin hazırlıkları sürerken kendini formda tutmak için yaptığı egzersizlerden bir video paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Heard'ün DC Evreni'nin merakla beklenen filmi Aquaman 2'de Prenses Mera'yı yeniden canlandırması bekleniyor. Heard, Jason Momoa'nın canlandırdığı Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman'le birlikte beyazperdeye gelecek. 

Ünlü oyuncu ağırlıklarla yaptığı egzersizlerden kısa bir videoyu "Kesinlikle ölüyolum" mesajıyla paylaştı. Heard ayrıca çalışmanın Aquaman 2 için olduğuna işaret ederek filmin ismini de gönderiye etiket biçiminde ekledi. 

Egzersizlerin yanı sıra Heard, Jason Momoa'yla olduğunun görüldüğü bir fotoğraf da paylaşmıştı. Ünlü oyuncu Instagram'da paylaştığı fotoğrafla "dönmeye hazırız" demişti. 

Her ne kadar Heard yoluna devam ettiğine işaret eden paylaşımlar yapsa da eski eşi Johnny Depp'le karşı karşıya geldiği davalar nedeniyle oyuncunun Warner Bros tarafından kovulduğu iddia edilmişti. 

 

 

 

Oyuncuya yönelik hararetli iddiaların varlığına rağmen Heard'ün kadrodan çıkarıldığına dair herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor. 

Aktrisin sosyal medya paylaşımlarıysa Mera'yı tekrar canlandırmak için çok hevesli olduğunu ve sıkı bir çalışma rutini uyguladığını gösteriyor. 

DC Evreni'ne Justice League: Adalet Birliği'yle (Justice League) dahil olan Heard, 2018 yapımı Aquaman'de daha büyük bir rol üstlenmişti.

Momoa geçen ay çekimlerin temmuzda başlayacağını açıklamıştı. James Wan'ın yönetmenliğini yapacağı filmin 16 Aralık 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 
 

Independent Türkçe, Screen Rant, Digital Spy

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU