Serkut Bozkurt'un Sezgin Baran Korkmaz'dan para aldığını iddia ettiği Ahmet Hakan'dan yanıt geldi

Bozkurt hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayan Ahmet Hakan iddialar için "alçakla iftiralar" ifadesini kullandı

Fotoğraf: Twitter

Gazeteci, yazar Murat Ağırel, suç örgütü lideri Sedat Peker'in Sezgin Baran Korkmaz'ın oteline tehdit ve şantajla el konulduğu iddiasıyla başlayan tartışmalar ve açıklamaların ardından Peker’in videolarında gündeme getirdiği gazetecilerle ilgili bir TV kanalının canlı yayınında konuştu.

Ağırel "Sezgin Baran Korkmaz, ses kaydında 12 gazetecinin adını veriyor ve bu isimleri maaşa bağladığını söylüyor. Kaydı birçok kişiye dinletmiş" ifadelerini kullandı.

"Ahmet Hakan da para alıyor" iddiası

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şule Aydın'ın YouTube yayınına konuk olan gazeteci Serkut Bozkurt da Murat Ağırel'in yazısında bahsettiği, Sezgin Baran Korkmaz'dan para alan 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu öne sürdü.

Hakan: Suç duyurusunda bulunuyorum

İddianın ardından Twitter hesabından bir açıklama yapan Ahmet Hakan, "Dün akşam saatlerinde bir YouTube yayınında kendisine “gazeteci” diyen ama adını ilk kez duyduğum bir şahıs, hakkımda alçakça iftiralar attı. Bugün itibariyle bu müfteri şahısla ilgili suç duyurusunda bulunuyorum. Kendisiyle yargı yoluyla hesaplaşacağız" ifadelerini kullandı.

Bozkurt: İddiamın arkasındayım

Bozkurt ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iddiasının arkasında olduğunu kaydetti. Bozkurt iddiasını dile getirdiği Şule Audın'ın programına katılarak canlı yayında konuşacağını belirtti.

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU