54 yaşındaki Salma Hayek formda kalma sırrını açıkladı

Eternals ve The Hitman's Wife's Bodyguard filmlerinin yıldızı hayranlarını şaşırtacak açıklamalar yaptı

30'lu yaşlarında bir tür kişisel kriz yaşadığını söyleyen Hayek, 50'li yaşlarında olmaktan son derece memnun olduğunu belirtti (AFP)

Marvel'ın merakla beklenen Eternals filminin yıldızlarından Salma Hayek vücudunu formda tutabilmek için günde sadece 5 dakikalık egzersiz yaptığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Geçen yıl paylaştığı bikinili fotoğraflarla hayranlarını şaşırtan 54 yaşındaki oyuncu görünüşe göre fit kalabilmek için basit reçeteler uyguluyor. 

Mirror'ın haberine göre Hayek yaptığı egzersizlere dair şu ifadeleri kullandı:

Yogayı seviyorum ve 5 dakikalık, tüm vücudumu çalıştıran bir egzersiz rutini icat ettim. Ertesi gün ağrı oluyor ama yaparken bunu hissetmiyorsunuz.

Bir çocuk annesi Hayek her ne kadar orta yaşlı olmayı sevdiğini söylese de yaşlandıkça kendisini zorlamanın güçleştiğini belirtiyor. 

Yaşımı seviyorum. 54 yaşında olmayı seviyorum. Bu bir başarı. 30'uma bastığımda bundan nefret etmiştim. Bir kriz yaşamıştım. Fakat 50'li yaşlarıma bayılıyorum. Her şeye sahipmişim gibi hissediyorum. Gerçekten memnunum ve huzurlu hissediyorum ama gelişme konusunda her zaman takıntılı olacağım. 'Tamam, şimdi bunu başardın, nasıl daha iyi olmaya ve hayatında farklı yönlerde gelişmeye devam edebilirsin?' diye düşünüyorum. 

Yorulduğunuz için yaşlandıkça bu daha da zorlaşır. Ancak asıl durduğunuzda yaşlanmaya başlayacağınızı düşünüyorum.

2017'de vizyona giren Belalı Tanık (The Hitman's Bodyguard) filminin devamı niteliğindeki The Hitman's Wife's Bodyguard filminde yer alan Meksikalı aktris zorlu sahnelerin hepsinin altından kendisinin kalktığını ve bunun epey eğlenceli olduğunu ifade etti. 

Dövüş sahnelerine bayılıyorum. Bu filmde en sevdiğim şey birkaç adamla tek başıma dövüştüğüm rutindi. Çok eğlenceliydi.

 

 

Ünlü oyuncu kısa süre önce sosyal medya hesabında paylaştığı, Britney Spears'ın şarkısında dans ederken görüldüğü videoda formunun gayet yerinde olduğunu kanıtlamıştı.

 

Independent Türkçe, Mirror, Harper's Bazaar

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU