How I Met Your Mother: Barney ve Robin'in akrabalık muamması nasıl çözülmüştü?

Sevilen karakterler tam evlenecekleri sırada akraba olabileceklerini keşfetmişti

Robin ve Barney'nin evlendiği bölüm How I Met Your Mother'ın dönüm noktalarından biriydi (CBS)

Hulu'nun televizyon tarihinin en çok sevilen dizilerinden How I Met Your Mother'ın spin-off'u için kolları sıvadığını açıklaması sitcom'a dair tüm detayların yeniden masaya yatırılmasına neden oldu. How I Met Your Mother'da hikayeye dahil edilen tüm unsurlar yeni spin-off için ipucu niteleğinde olacağı için karakterlerin ilişkilerindeki ufak detaylar benzer biçimde spin-off'ta da hayranların karşısına çıkabilir. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Robin ve Barney'nin inişli çıkışlı ilişkisi bu açıdan epey iyi bir örnek teşkil ediyor.

How I Met Your Mother'ın 9. sezonunda Robin ve Barney evlenmek üzereyken bir noktada ortak bir akrabalarının olduğunu fark etmişti. 

Screen Rant'in haberine göre "The Locket" isimli bölümde çift aile üyelerinden hangisinin düğünlerini mahvedeğine dair şakalar yaptıkları sırada Farhampton'a giden bir limuzindeydi. Sahne izleyicilere her iki karakterin de çok sayıda komik akrabaya sahip olduğunu hatırlatmıştı.

Konuşmalarının bir noktasında çift ikisinin de Mitch isminde çılgın bir kuzene sahip olduğunu fark etmişti. Mitch, yalnızca 6 parmağı olan bir oduncuydu. 

Mitch'in fazlasıyla belirgin özelliklere sahip olması nedeniyle Robin ve Barney aniden akraba olabileceklerine dair dehşete kapılmıştı.

 

imdb.jpg
(IMDb)

 

Karakterler, Mitch'in soy ağacında nerede olduğunu belirleyebilmek için telaş içinde akrabalarını aramıştı. Çift nihayetinde korkularının yanlış alarm olduğunu fark etmişti. Mitch biyolojik olarak Barney'le akraba olsa da Robin'in büyükannesi onun evlat edinildiğini doğrulamıştı.

Her ne kadar bu olay çiftin akraba olmadığının kanıtlanmasıyla sonuçlansa da Barney ve Robin'in bir biçimde ayrılabileceğinin ilk sinyallerinden biriydi. Dizide izleyiciler Robin ve Barney'nin ilişkisinin sallantıda olabileceğine yönelik hep uyarılmıştı. 

Evlenmek üzere olan bir çiftin akraba çıkabileceğine dair anlatı hilesi çok eski bir numara olsa da yeni dizide de işlevsel biçimde kullanılabilir. 

Hilary Duff'ın başrolünde yer alacağı How I Met Your Father'ın bu açıdan ilk diziden neleri ödünç alacağı büyük bir merak konusu. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU