BTS'ten Jungkook rekor kırdı: Twitter tarihinin en çok beğenilen 20 paylaşımından 6'sına sahip

K-pop grubunun en genç üyesi yeni bir rekor kırdı

Jungkook, TikTok’ta da kişisel hesabı bulunmamasına rağmen rekor sahibi (AFP)

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'in 23 yaşındaki en genç üyesi Jungkook, Twitter tarihinin en çok beğenilen 20 paylaşımın 6'sına sahip olmasıyla yeni bir rekora imza attı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Metro'nun haberine göre genç şarkıcının en çok beğeni alan tweeti Ocak 2021'e ait. Kendi fotoğrafıyla birlikte yalnızca öpücük emojisi paylaşan Jungkook'un bu paylaşımı 3,2 milyon beğeniyle Twitter tarihinin en çok beğenilen 6. gönderisi. 

Şarkıcının ilk 20'de yer alan diğer paylaşımları arasında BTS'in Jason Derulo'nun "Savage Love" şarkısına getirdiği yorumun paylaşımı da yer alıyor. 

 

 

Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Black Panther karakteriyle tanınan Chadwick Boseman'in ölümünün ardından ailesinin yaptığı paylaşımsa sosyal medya platformunun tarihinde en çok beğeni alan tweet. 

 

 

Geçen yıl kolon kanseri nedeniyle hayatını kaybeden oyuncuya dair paylaşım 7,4 milyon kez beğenilmişti. 

İlk 20'de birden fazla paylaşımı yer alan diğer kişilerse Barack Obama, Joe Biden ve BTS'in bir diğer üyesi V. 

Jungkook ve BTS rekor kırma konusunda hayli deneyimli. Jungkook, TikTok'ta yaklaşık 53 milyar etiket görüntülenmesiyle herkesi şaşırtmıştı çünkü şarkıcının ismine açılan etiket çok popüler olsa da platformda kişisel hesabı bulunmuyor. 

Öte yandan grubun yayımladığı son şarkı "Butter" da YouTube'da izlenme rekorunu ele geçirmişti. "Butter" platformdaki video içerikleri arasında prömiyeri en çok kullanıcı tarafından izlenen içerik olmayı başarmıştı.

 

Independent Türkçe, Metro, Soompi

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU