Babacan’dan Bahçeli’ye yanıt: Krizlerin ortağı cehaletini yine gizleyemedi

MHP liderinin “Hain Ahmet Paşa” ifadesine Babacan Twitter’dan yanıt verdi

Fotoğraf: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında eleştirdiği DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan yanıt geldi.

Bahçeli, konuşmasında Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve Babacan’ı da eleştirdi.

Davutoğlu için, “Türkiye’de başbakanlık yapmış bir şahsın, kendisiyle birlikte mezara gitmesi gereken sırları döküp saçması, bu devletin kimlerin elinde kaldığına bariz bir delildir. Ketumiyet yoksa karakter yoktur. Gizlemesini bilmeyenin yönetmesi mümkün değildir. Serok Ahmet böyle biridir. Gelecek Partisi’nin yöneticilerine tavsiyem şudur; bu serokun yanında sakın konuşmayın, aman ha sır verme gafletine düşmeyin, dil ile düğümlenenin diş ile çözülemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın” ifadelerini kullanan Bahçeli, “Keza aynı şey selamsız Babacan için de geçerlidir” diyerek şöyle devam etmişti:

Kanuni Sultan Süleyman dönemi vezirlerinden olup Mısır’a vali olarak tayin edilen, ancak bir süre sonra Padişaha isyan ederek kendisini sultan ilan eden Hain Ahmet Paşa gibileri zamanında teşhis edilerek devlet ve siyaset hayatı onlara tümden kapatılmalıdır.

Babacan yanıt verdi: İlgilenmiyoruz

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Bahçeli'ye yanıtını Twitter’dan verdi.

Babacan, “Krizlerin ortağı cehaletini yine gizleyemedi. Sorunların altına imza atanların, ülkeyi fakirleştirenlerin hakaretleriyle vakit kaybetmiyoruz. İlgilenmiyoruz, işimize bakıyoruz” dedi.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU