Loki'nin yazarı yeni Marvel dizisinin "büyük zorluğunu" anlattı

Tom Hiddleston'ın karakteri yeni dizide Time Variance Authority'ye yakalanacak

Loki'nin başyazarı dizinin hayata geçmesi için "büyük bir zorluğun" üstesinden gelmesi gerektiğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Sinematik Evreni'nde Tom Hiddleston'ın oynadığı karaktere odaklanan Loki 9 Haziran'da Disney+'ta yayımlanmaya başlayacak.

Yeni dizide Loki'yi Time Variance Authority (Zaman Değişikliği Otoritesi) yakalıyor. Söz konusu kuruluş zaman yolculuğunun mümkün olduğu evrende zamanı kontrol etmek ve herkesin zaman akışının bütünlüğünü korumaktan sorumlu.

Başyazar Michael Waldron'a göre bu, tüm yazarların zaman yolculuğunun kurallarının ne olacağına dair hemfikir olması gerektiği anlamına geliyordu ki hiç de basit bir süreç değildi.

Kısa süre önce Collider'a verdiği röportajda Waldron, "Yazarların kullandığı odamızın her yerindeki beyaz tahtalar tamamen zaman akışlarıyla kaplıydı. Ve hepsinde tam anlamıyla, 'Hayır, zaman yolculuğu bu şekilde çalışır', 'Hayır, zaman yolculuğu şu şekilde çalışır' yazıyordu" dedi.

Dizinin en büyük zorluğu buydu çünkü Time Variance Authority kelimenin tam anlamıyla hiçbir zaman denetimi ve idareyi elden bırakmayan bir organizasyon. Onlar için ve Marvel Sinematik Evreni için zamanın ne olduğunu tanımlamamız gerekiyordu. Zaman nasıl hareket eder? Zaman yolculuğu nedir? Zaman nasıl işler?

Waldron, dizinin iyi sonuç vermesi için yazarların "temelde yazarlar odasında kurumsal bir bilgi yaratması" gerektiğini ekledi.

Loki'nin 9 Haziran'da Disney+'ta yayımlanmaya başlaması planlanıyor. Dizi ilk eleştirilerden çoktan parlak yorumlar aldı.

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU