Thor: Love and Thunder'ın yönetmeni: Bu şimdiye kadar yaptığım en çılgınca şey

"Kemerlerinizi bağlayın, hazırlanın ve sinemalarda buluşalım!"

 Thor: Love and Thunder'ın 6 Mayıs 2022'de vizyona girmesi bekleniyor (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni'nin heyecanla beklenen filmlerinden Thor: Love and Thunder'ın yönetmeni, filmin "şimdiye kadar yaptığı en çılgınca şey olduğunu" söyledi.

Taika Waititi çarşamba günü Instagram'dan, başrol oyuncusu Chris Hemsworth'le bir fotoğrafını paylaştı.

 

 

Ünlü yönetmen yazdığı mesajda filmin çekimlerinin bittiğini söyledi. Hemsworth ve kendisinin, "seyircilere mutlak eğlence sunan filmler yapmaktan başka hiçbir şeyi umursamayacak kadar havalı" olduğunu ifade eden Waititi, sözlerini şöyle sürdürdü:

Tamam ben havalı görünmüyorum. Bunu biliyorum.

Bu film şimdiye kadar yaptığım en çılgınca şey. Hepinizin bunu Mayıs 2022'de izleyebilmesi için kı**** yırtacasına çalışmaktan ve sinir krizi geçirmekten onur duyuyorum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yönetmenin "havalı" dediği Hemsworth fotoğrafta kol kaslarıyla dikkat çekiyor. Hollywood yıldızı, yeni filmi için yaptığı hazırlıkları sık sık sosyal medyada paylaşmasıyla da biliniyor.

Örneğin ünlü oyuncu, büyük bir tekerlekle çalışmasında çekilen fotoğrafla sosyal medyada yankı uyandırmıştı.

Bununla birlikte Thor da yönetmenle olan fotoğrafını paylaştı. "Bu film çılgınca ve komik olacak. Seyircileri biraz duygulandırabilir de" diyen oyuncu, mesajın devamında şu ifadeyi kullandı:

Bir başka Marvel yolculuğunda bize katılan bütün oyunculara ve ekibe teşekkür ediyorum. Kemerlerinizi bağlayın, hazırlanın ve sinemalarda buluşalım!

Kısa süre önce Hollywood yıldızı Russell Crowe filmde Zeus karakterini canlandıracağını açıklamış ve filme yönelik heyecan iyice artırmıştı

 

Independent Türkçe, Comic Book, People

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU