Thor'un yönetmeninden iddialı açıklama: Marvel'ın en iyisi

Taika Waititi çekimleri devam eden filme dair konuştu

Chris Hemsworth, yeni Thor filmi öncesi yaptığı vücut çalışmasının fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmıştı (Marvel/Disney)

Thor serisinin 4. filminin yönetmeni Taika Waititi, Marvel hayranlarını heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen yeni filmi Thor: Love and Thunder, oyuncu kadrosundan isimlerin paylaştığı fotoğraflarla hayranların beklentilerini epey yükseltmişti. 

Çekimleri halihazırda Avustralya'da devam eden filmin kadrosunda Chris Hemsworth, Natalie Portman, Christian Bale ve Russell Crowe gibi yıldız isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğundaysa Thor: Ragnarok'ta da imzası olan Taika Waititi oturuyor. 

Daily Mail'in haberine göre Weekend Today programında Richard Wilkins'e verdiği röportajda Waititi çekim sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Waititi şu ifadeleri kullandı:

Çekimler harika gidiyor, 4 haftamız kaldı, tünelin sonundaki ışığı görebiliyorum. Gelmiş geçmiş en iyi Marvel filmi olabilir.

Filmin başrol oyuncusu Hemsworth'e dair de konuşan yönetmen şunları söyledi:

Eğlenceli biri, iyi bir arkadaş ve aynı zamanda her zaman vakit geçirmek isteyeceğiniz biri. Filminizdeki ana karakterden ya da süper kahramandan isteyeceğiniz tek şey gerçekten bu.

Kısa süre önce ünlü Hollywood yıldızı Russell Crowe filmde Zeus karakterini canlandıracağını açıklayarak filme yönelik heyecanı körüklemişti

Filmin 6 Mayıs 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail, Entertainment Weekly

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU